Vesti
05.02.2023. 18:05
Beta

Vremenska prognoza

Stižu nam veoma hladni dani

zima, hladnoća
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u ponedeljak na severu i istoku biti sunčano, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno uz provejavanje slabog snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.v

Udari vetra ujutro i pre podne biće oko 15 metara u sekundi (oko 55 kilometara na sat), a posle podne i uveče vetar će postepeno oslabiti i očekuje se postepena stabilizacija vremenskih prilika.

Najniža temperatura od minus 12 do minus pet stepeni Celzijusa, u planinskim predelima i do minus 20 stepeni, a najviša od minus tri do dva stepena Celzijusa.

U Beogradu će posle jutra sa umerenim mrazom biti sunčano i sredinom dana umereno oblačno vreme. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od minus osam do minus pet stepeni, a najviša oko nula.

U Srbiji će tokom većeg dela naredne sedmice biti hladno, sa mrazom i temperaturom od minus 12 do minus pet stepeni, a na planinama i do minus 20. Biće suvo i stabilno vreme, uz dosta sunčanih sati sa maksimalnim temperaturama od minus dva do dva stepena. U četvrtak u košavskom području očekuje se kratkotrajna hladna košava. Od sledećeg vikenda porast temperature.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve