Vesti
23.01.2020. 14:29
Tanjug

"SZS NEMA 8,6 ODSTO" Vučić: Neće Đilas na izbore, zna da ima malu podršku

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Dragan Ðilas neće na izbore, "ni za šta na svetu", jer će mu građani pokazati koliko malo glasova može da dobije, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić povodom spekulacija da eventualnim izlaskom pokreta "1 od 5 miliona" ustvari Ðilas želi na izbore.

"Neće on na izbore. Oni uvek hoće da govore kako oni koji istražuju javno mnjenje obmanjuju i ne govore istinu, iako im uvek dodaju malo", rekao je Vučić za TV Pink iz Jerusalima.

Kako je rekao, u istraživanjima se uvek "ponderišu" rezultati, a SzS uvek dobija manje podrške u istraživanjima, nego što istraživači na kraju prikažu.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

"Ali, ja volim kad nas potcene, a njih precene. SzS nema stvarno 8,6 odsto, već oko sedam odsto. I kako će da izađu na izbore, i pokažu građanima da su ih sve ove mesece maltretirali, upadali u RTS, opkoljavali Predsedništvo, a ne podržava ih ni 10 odsto ljudi", rekao je Vučić.

Komentarišući sukob Boška Obradovića i Dragoljuba Mićunovića oko stava po pitanju bojkota izbora, Vučić je rekao da ne želi da ulazi u to.

Upitan da prokomentariše navode pojedinih analitičara da Boris Tadić želi da bude zajednički kandidat na predsednickim izborima 2020. godine, Vučić je za Pink tv rekao da je Tadić, koji je jednom pobedio, a jednom izgubio na predsedničkim izborima, odličan kandidat.

"Ja sam mislio da je on prošlost imajući u vidu šta je ostavio iza sebe, ali biće važan takmac nekome koga mi budemo predložili. Ja verujem u pobedu našeg kandidata 2022. godine, jer imamo još mnogo toga da ponudimo i predložimo narodu", rekao je Vučić.

Povezane vesti - MIĆUNOVIĆ OBRADOVIĆU: Ne zanima me huliganstvo preko Tvitera

"To je Ðilas rekao Obradoviću, i to svi znaju. Nisam se nikada slagao sa Mićunovićem, ali porediti njihove intelektualne kapacitete, to je...", primetio je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
6°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve