Vesti
05.01.2021. 14:41
Tanjug

"Teška godina pred nama, to je sad važnije od predsedničkih izbora"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Aleksandar Vučić predsednik Srbije rekao je danas u Laćarku da nam predstoji teška godina, sa mnogo izazova, što je u ovom trenutku za njega važnije pitanje od predsedničkih izbora.

Vučić je, upitan za pisanje medija o budućim predsedničkim kandidatima Mariniki Tepić i Dejana Bodiroge, kazao da nije na njemu da se time bavi.

"Za sledeći Badnji dan možete da me pitate u vezi izbora. Predstoji ne laka godina borbe sa koronom, pritisaka oko Kosova i Metohije i Republike Srpske. Predstoji ne laka ekonomska godina, jer će svi da traže od države pomoć. A država nije ćup, i Srbja je dala najviše pomoći, proporcionalno po svom budžetu. Svakako teška godina nas čeka, mnogo izazova je pred nama", objasnio je on.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/bs

Za kandidate koji se pominju kazao je da su "veoma ozbiljni, i da je moguće da se krije među njima dvoje koji, će ići u drugi krug, pa će morati između sebe da odlučuju".

"Imaćemo naravno i mi protivkandidata, koji će pokušati da se suprostav i preletanju iz stranke u stranku i svakoj vrsti vraćanja u prošlost, u vreme u koje se nisu gradile bolnice, autoputevi i sve drugo", podvukao je on.

Stiže pomoć porodici Jovanke Đurić sa devetoro dece

Porodica Jovanke Ðurić, samohrane majke sa devetoro dece u Laćarku, dobiće nameštaj za domaćinstvo, krevete, kuhinju i druge potrebne stvari, obećao je predsednik Aleksandar Vučić tokom posete toj porodici.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/bs

Predsednik je tu porodicu posetio i krajem 2019. godine, kada je čuo da majka Jovanka podiže sedam sinova i dve kćeri, bez supruga, koji je ranije preminuo.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve