Vesti
02.09.2023. 17:00
Beta

Vremenska prognoza

A u nedelju - negde kiša, negde sunčano

Vremenska prognoza
Izvor: Shutterstock

U nedelju se u Vojvodini očekuju lokalni pljuskovi i grmljavine, a u večernjim satima najpre u zapadnoj Srbiji, a u toku noći i prekosutra, u ponedeljak, i u ostalim krajevima južno od Save i Dunava, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar severozapadni u pojačanju, najniža temperatura biće od 10 stepeni do 18, a najviša dnevna od 27 do 32 stepena.

U Beogradu će u nedelju biti pretežno sunčano i toplo. Posle podne i uveče lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, uz slab i umeren severozapadni vetar. 

Najniža temperatura od 16 stepeni do 18, a najviša dnevna oko 30 stepeni. 

U ponedeljak u Vojvodini prestanak padavina uz delimično razvedravanje. U ostalim krajevima promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će u zapadnim, centralnim i južnim krajevima lokalno biti obilniji.

Uslediće promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i postepeno toplije, a samo još ponegde u utorak u jugozapadnoj, centralnoj i južnoj Srbiji kratkotrajna kiša ili pljusak.

U Beogradu u ponedeljak prestanak padavina uz delimično razvedravanje i umeren i jak severni i severoistočni vetar. Od utorka promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima uz postepeni porast temperature.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
06.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve