Vesti
07.10.2021. 14:38
Tanjug

Aleksandar Vučić

"Vakcinišite se, blizu smo pobede, nabavili smo lekove"

Aleksandar Vučić
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Predsednik Aleksandar Vučić još jednom je apelovao na građane da pokažu disciplinu i da se vakcinišu, navodeći da je država već nabavila lekove koji su poznati kao najbolji u najrazvijenijim zemljama.

"Više od godinu i po dana borimo se protiv koronavirusa, i znam koliko je teško, i vama najstariji naši građani, i vama, momci i devojke, deco. Svima koji ste izgubili godinu i po dana boreći i za sebe i za svoje bližnje", rekao je Vučić u video snimku objavljenom na zvaničnom instagram nalogu "Budućnostsrbije".

On je zamolio sve građane da pokažu još discipline.

"I kada mene optužuju za to da kao država nismo uradili dovoljno, da nabavljamo lekove koji nisu odobreni. Želim da vas obavestim da smo nabavili i vakcine, koje u tom trenutku nisu bile odobrene, a zatim su sve odobrene od nadležnih svetskih, evropskih i domaćih institucija", rekao je Vučić.

On je istakao da je država već nabavila lekove koji su poznati kao najbolji lekovi i u najrazvijenijim zemljama, od Kadane do Australije.

"Nama je potrebno još malo vremena da u potpunosti pobedimo koronu i zato, vakcinišite se, disciplina pobeđuje", poručio je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vučić: Imam dobru vest, obezbeđen lek protiv korone
apoteka, lekovi

500 doza

06.10.2021. 00:31

Vučić: Imam dobru vest, obezbeđen lek protiv korone

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je u Ljubljani da ima dobru vest - Agenciji za lekove dato je da ispita lek protiv korona virusa, koji je Srbija obezbedila u količini od 500 doza.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
05.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve