Vesti
20.07.2023. 20:53
Beta

Er Srbija

Važno obaveštenje ako letite iz Beograda za Kataniju

er srbija
Izvor: Shutterstock

Let Er Srbije u petak, 21. jula od Beograda do Katanije na Siciliji, kao i let od Katanije do Beograda, preusmereni su na aerodrom Lamecija Terme (SUF) u Kalabriji.

U saopštenju se navodi da će avion Er Srbije (JU538) iz Beograda ka aerodromu Lamecija Terme poleteti sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" sutra, u petak, u 13.30 sati.

Za te putnike organizovan je autobuski prevoz između aerodroma Lamecija Terme i aerodroma u Kataniji, kao i aerodroma Lamecija Terme i Trga Papa Đovanni 23. u Kataniji, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Putnici koji treba da se vrate iz Katanije za Beograd sutrašnjim letom Er Srbije, kreću sa aerodroma Lamecija Terme u 16.00 sati po lokalnom vremenu.

Za te putnike organizovan je autobuski prevoz i trajekt transfer do aerodroma Lamecija Terme. Polazak autobusa za putnike koji putuju mimo turističkih grupa biće u 9 sati po lokalnom vremenu sa Trga Papa Đovani 23. u Kataniji.

Putnici turističkih grupa domaćih agencija će informacije o vremenu i mestu polaska transfernih autobusa dobiti od svojih agencijskih vodiča.

Er Srbija navodi da su posle požara u ponedeljak, 17. jula, na aerodromu u Kataniji izuzetno ograničene mogućnosti za sletanje i poletanje, a prioritet imaju avio-kompanije iz zemalja Šengenske zone.

Naredni letovi Er Srbije između Beograda i Katanije, planirani za ponedeljak, 24. jul, i petak, 28. jul, takođe će biti preusmereni na aerodrom Lamecija Terme.

Više informacija putnici mogu dobiti na sajtu airserbia.com ili stranica Er Srbije na društvenim mrežama.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Korisni saveti kako da vam ne presedne odmor
aerodrom, prtljag, koferi, putovanja

Izgubljeni kofer

30.06.2023. 16:45

Korisni saveti kako da vam ne presedne odmor

Jul je stigao, a sa njim i period godišnjih odmora i gužvi na aerodromima. Svi već možemo sebe da zamislimo na plaži sa pićem u ruci uz neku dobru knjigu, ali sve to pada u vodu ako kofer nije stigao sa vama.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
25°C
05.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve