Vesti
03.05.2021. 10:21
R .E.

"Praznici" na točkovima

Vozio u suprotnom smeru od naplatne rampe do Begaljičkog brda

Vožnja
Izvor: Shutterstock

"Za tri dana praznika zabeleženo je više od 9.000 prekršaja, a više od 900 vozača bilo pod dejstvom alkohola", kaže Boban Milinković, zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije.

Gostujući na RTS on je dodao da je čak više od 26 vozača isključeno iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

"Broj vozača koji voze pod dejstvom alkohola dvostruko i trostruko je veći od proseka, a 220 njih zadržano je na trežnjenju", rekao je Milinković i dodao da je zabeleženo35 nasilničkih vožnji, od toga je 30 vozača bilo pod dejstvom alkohola.  

Tokom praznika bili su aktivni i takozvani presretači, koji su otkrili pet prekršaja, a zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije ispričao je i da su u noći između nedelje i ponedeljka zaustavili vozača koji je došao do naplatne stanice Beograd, okrenuo se i vozio u suprotnom smeru do Begaljičkog brda. Vozač je uradio alko-test i ustanovljeno je da ima 1,3 promila alkohola u krvi.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kroz Beograd - 200 na sat, ali bukvalno!
policija

Uhapšeni brzi vozači

02.05.2021. 17:44

Kroz Beograd - 200 na sat, ali bukvalno!

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu su u noći između subote i nedelje zaustavili tri vozača koji su zadržani jer su upravljali vozilom brzinom većom od dozvoljene, kao i pod dejstvom alkohola ili droge.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
03.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve