Vesti
11.02.2024. 08:31
Beta

Vremenska prognoza

Kraj vikenda topao, ali uz OLUJNE udare vetra

vetar kisa
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u nedelju biti promenljivo oblačno, natprosečno toplo i vetrovito vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar. U brdsko-planinskim predelima južne Srbije, kao i na jugu Banata i u donjem Podunavlju očekuju se udari vetra olujne jačine. Posle podne i uveče vetar će biti u slabljenju.

Kiša će padati na jugozapadu zemlje, naročito u pograničnom delu sa Crnom Gorom i ponegde na jugu zemlje i severu Vojvodine. Najniža temperatura od sedam do 14, a najviša dnevna od 17 do 23.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, suvo, natprosečno toplo i vetrovito vreme.

Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar koji će uveče biti u slabljenju. Najniža temperatura od 11 do 13, a najviša dnevna oko 21.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Meteorolog Nedeljko Todorović: "Narednih decenija temperature u blagom padu"
1

INTERVJU

23.07.2023. 13:05

Meteorolog Nedeljko Todorović: "Narednih decenija temperature u blagom padu"

Prethodnih dana mnogima je klima-uređaj bio "najbolji drug“. Velike vrućine pogodile su i Srbiju pa su ljudi, naročito oni iz urbanih sredina, spas tražili ili u rashlađenim prostorijama, a oni sa nešto više mogućnosti "preselili“ su se na more ili na planinu. U svakom slučaju tamo gde je prijatnije nego u betonskoj džungli.
Close
Vremenska prognoza
shower rain
11°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve