Vesti
14.02.2024. 08:00
Beta

Vremenska prognoza

Oblačno, sveže i kišovito... Biće i SNEGA

vreme prognoza hladno zima sneg
Izvor: Shutterstock

U većim delovima Srbije u sredu oblačno sveže i kišovito vreme dok će u Vojvodini i Negotinskoj Krajini biti vedro a na planinama sa snegom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, na istoku i u planinskim predelima povremeno jak, a na planinama istočne Srbije kratkotrajno i sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura kretaće se od jedan do sedam stepeni Celzijusovih a najviša dnevna od osam do 13 stepeni.

U Beogradu se ujutru očekuje razvedravanje, pre podne pretežno sunčano, sredinom dana i posle podne promenljivo oblačno. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od dva do pet stepeni, najviša dnevna oko 11 Celzijusovih.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Meteorolog Nedeljko Todorović: "Narednih decenija temperature u blagom padu"
1

INTERVJU

23.07.2023. 13:05

Meteorolog Nedeljko Todorović: "Narednih decenija temperature u blagom padu"

Prethodnih dana mnogima je klima-uređaj bio "najbolji drug“. Velike vrućine pogodile su i Srbiju pa su ljudi, naročito oni iz urbanih sredina, spas tražili ili u rashlađenim prostorijama, a oni sa nešto više mogućnosti "preselili“ su se na more ili na planinu. U svakom slučaju tamo gde je prijatnije nego u betonskoj džungli.
Close
Vremenska prognoza
moderate rain
13°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve