Vesti
14.02.2024. 14:35
Beta

Vremenska prognoza

Kakvo nas vreme očekuje na Sretenje

1
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u četvrtak ujutro po kotlinama ponegde biti kratkotrajna magla a tokom dana pretežno sunčano povremeno uz malu ili umerenu oblačnost, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, uveče i tokom noći u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura će se kretati od minus jedan do tri stepena Celzijusa, a najviša od devet do 15 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano povremeno uz umerenu oblačnost. Duvaće slab severozapadni vetar, uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura će se kretati od nula do tri stepena Celzijusa, a najviša oko 12 stepeni.

U Srbiji će u petak i subotu ujutru ponegde biti slab mraz, tokom dana pretežno sunčano uz malu, ponegde i umerenu oblačnost. U nedelju prolazno naoblačenje sa slabom, kratkotrajnom kišom. Od ponedeljka do četvrtka će biti umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom i to uglavnom na zapadu i jugu zemlje, dok će na planinama padati slab sneg.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Meteorolog Nedeljko Todorović: "Narednih decenija temperature u blagom padu"
1

INTERVJU

23.07.2023. 13:05

Meteorolog Nedeljko Todorović: "Narednih decenija temperature u blagom padu"

Prethodnih dana mnogima je klima-uređaj bio "najbolji drug“. Velike vrućine pogodile su i Srbiju pa su ljudi, naročito oni iz urbanih sredina, spas tražili ili u rashlađenim prostorijama, a oni sa nešto više mogućnosti "preselili“ su se na more ili na planinu. U svakom slučaju tamo gde je prijatnije nego u betonskoj džungli.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
23°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve