Vesti
31.01.2024. 13:29
Beta

Vremenska prognoza

Ujutru mraz, a onda sunce i...

Mraz
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u četvrtak ujutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazem, a tokom dana se očekuje pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Posle podne se očekuje postepeno naoblačenje sa severa, a slaba prolazna kiša uveče se očekuje u Vojvodini, a tokom noći mestimično i u ostalim krajevima. Na planinama će tokom noći provejavati sneg.

Duvaće slab vetar promenljivog pravca, uveče i noću u skretanju na slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura će iznositi između minus 10 i minus jedan stepen, a najviše od šest do 12 stepeni.

U Beogradu će takođe ujutro biti hladno, a tokom dana pretežno sunčano, uz slab promenljiv vetar. Najniža temperatura će iznositi između minus šest i minus jedan stepen Celzijusa, a najviša dnevna oko devet stepeni. Uveče će doći do naoblačenja, a tokom noći se očekuje slaba kiša, uz slab i umeren severozapadni vetar.

U Srbiji će od petka do porasta jutarnjih, a od subote i dnevnih temperatura. U prvoj dekadi februara biće natprosečno toplo vreme, sa dužim sunčanim intervalima i uglavnom suvo, početkom sledeće sedmice sa dnevnom temperaturom u većini mesta od 14 do 18 stepeni. Slabe padavine očekuju se u petak u brdsko-planinskim predelima Srbije, a u nedelju i ponedeljak tek ponegde i u Vojvodini.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light intensity shower rain
20°C
07.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve