Vesti
20.02.2024. 15:35
Beta

Vremenska prognoza

Sutra oblačno, a narednih dana stiže OTOPLJENJE

Vremenska prognoza
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u sredu biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kratkotrajnom kišom, a na visokim planinama provejavaće sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab do umeren, na planinama istočne Srbije kratkotrajno i jak zapadni i severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni i južni.

Najniža temperatura biče od minus jedan stepen do šest, a najviša od 10 do 14 stepeni. Uveče se u svim krajevima očekuje razvedravanje.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno. Vetar će biti slab, zapadni i severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni i južni. Najniža temperatura biće od četiri stepena do šest, najviša oko 13 stepeni. Uveče se očekuje razvedravanje.
 

U Srbiji će narednih sedam dana biti promenljivo oblačno i osetno toplije uz pojačanje južnog i jugoistočnog vetra koji će na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno dostizati i olujne udare. Padavine se očekuju za vikend, kao i početkom naredne sedmice kada će i temperatura biti u postepenom padu.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve