Vesti
09.03.2024. 08:10
Beta

Vremenska prognoza

Jutro hladno, a onda..

vreme vremenska prognoza
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će danas posle hladnog jutra, ponegde i sa slabim mrazem, biti promenljivo oblačno i toplije vreme, u Banatu i pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Prolazno naoblačenje, koje će posle podne zahvatiti zapadne i južne krajeve, tokom večeri i noći premeštaće se ka severoistoku, ponegde uslovljavajući kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak.

Duvaće slab i umeren, a na jugu Banata umeren i jak vetar, koji će krajem dana biti u pojačanju. Jutarnja temperatura biće od minus jedan do pet stepeni, najviša dnevna od 10 do 15.

U Beogradu će danas posle hladnog jutra biti promenljivo oblačno i toplije vreme. Uveče i tokom noći očekuju se kratkotrajna kiša ili lokalni pljuskovi. Duvaće slab i umeren vetar, koji će uveče biti u pojačanju. Jutarnja temperatura biće od jedan do pet, najviša dnevna oko 15 stepeni.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dugoročna vremenska prognoza: Kakvo nas proleće i leto očekuju?
vreme vremenska prognoza

Hidrometeorološki zavod

24.02.2024. 12:05

Dugoročna vremenska prognoza: Kakvo nas proleće i leto očekuju?

Prema sezonskoj prognozi vremena Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), temperature vazduha će i narednih meseci biti iznad višegodišnjeg proseka, pa će tako u martu srednja minimalna temperatura biti veća za oko 1,4 stepena Celzijusa u odnosu na taj prosek.
Close
Vremenska prognoza
light intensity shower rain
15°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve