Vesti
22.03.2023. 13:10
Beta

Vremenska prognoza

Kakvo nas vreme čeka narednih sedam dana

sunce, priroda, trava
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u četvrtak biti pretežno sunčano i toplo, sa najvišom temperaturom do 22 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab vetar, promenljivog pravca. Najniža temperatura će se kretati od jedan stepen do devet stepeni, a najviša od 16 do 22 stepena.

U Beogradu će biti sunčano i toplo uz slab jugoistočni vetar. Najniža temperatura će se kretati od sedam do devet stepeni, a najviša oko 21 stepen.

U Srbiji će u petak biti pretežno sunčano i veoma toplo, u većini mesta uz najvišu dnevnu temperaturu od 22 do 25 stepeni a krajem dana i noću na severu se očekuje naoblačenje sa kišom.

Za vikend će biti promenljivo oblačno i malo svežije, u subotu u celoj zemlji povremeno sa kišom i pljuskovima, a u nedelju na severu i zapadu suvo a u ostalim krajevima do sredine dana kiša.

U ponedeljak će biti oblačno, hladnije, mestimično sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom, na visokim planinama sa snegom, uz lokalno veću količinu padavina. U utorak će biti kratkotrajno razvedravanje, osim na jugoistoku zemlje gde će još tokom prepodneva biti oblačno sa kišom. Od srede novo naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve