Vesti
15.06.2024. 19:00
R.E.

Hidrometeorološki zavod

Vremenska prognoza za nedelju

beograd
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, nakon svežeg jutra tokom dana biti pretežno sunčano i toplo.

Posle podne na zapadu i jugozapadu uz lokalni razvoj oblačnosti pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren severozapadni, samo ujutro i pre podne u Vojvodini zapadni i jugozapadni, posle podne i uveče u skretanju na severozapadni pravac.

Najniža temperatura od 11 stepeni na jugu Srbije do 19 stepeni u Beogradu, a najviša od 29 do 32 stepena Celzijusa. U toku noći umereno naoblačenje koje će ponegde usloviti kratkotrajnu kišu ili pljusak.

U Beogradu sutra pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 19, najviša oko 31 stepen Celzijusa.

U Srbiji u ponedeljak na severu pretežno sunčano, u ostalim krajevima prolazno naoblačenje koje ponegde može usloviti kratkotrajnu kišu ili pljusak sa grmljavinom. Od utorka pretežno sunčano i vrlo toplo sa maksimalnim temperaturama od 31 do 35, a od 20. juna dnevni maksimumi lokalno će biti i iznad 35 stepeni Celzijusa. U urbanim sredinama tropske noći.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
34°C
20.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve