Vesti
22.03.2021. 15:43
Tanjug

VUČIĆ: Meni ističe mandat, ali nisam siguran da će njihov doći

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je odavno preboleo sve što je u ljudskom smislu trebalo da preboli i da je shvatio da "ne možete previše ljudskog da očekujete ni u politici, a ni kod onih koje ste smatrali saborcima".

On je tako odgovorio na pitanje novinara o prisluškivanju, a upitan za opširniji komenatr, a nakon što je ministar Aleksandar Vulin danas pomenuo nove dokaze o tom slučaju, rekao je da mu je "sve to odvratno", te da su za njega tu dve ili tri stvari interesantne.

"To je da su se neki radovali tome nadajući se da će moći da pokažu nešto užasno i odvratno pa da kažu da mogu da pobede svoje političke protivnike. Ne moraju da se raduju previše. Meni ističe uskoro mandat, ali nisam siguran da će njihov da dođe", kazao je Vučić.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC /bs

On je kazao i da su neki od lidera bivše vlasti predlagali da se emituje 1.500, odnosno sada već 1.800 razgovora koji su prisluškivani.

"Zamislite da su oni na vlasti kako bi preslušavali svakoga od vas i puštali to po televizijama. To govori na šta bi država ličila", kazao je.

Naglasio je, međutim, da su mu mnogo veći neki drugi problemi, odnosno to kako su neki ljudi ginuli, a da su bili na merama nadzora ili praćenje.

"Za mene je važno da nadlženi državni organi rade svoj posao bez smetnji", naglasio je.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve