Vesti
22.06.2021. 13:15
Tanjug

"Zbog Srba na Kosovu"

Vučić: Nemamo pravo da osiono pregovaramo sa Prištinom

Aleksandar Vučić
Izvor: FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pitanje šta naša država može da učini da pomogne Srbima na Kosovu i Metohiji i ocenio da Beograd nema prava na arogantan pristup u pregovorima sa Prištinom, bez obzira što oni misle da to pravo imaju.

Vučić je na j posebnoj sednici Narodne skupštine Srbije na kojoj informiše građane i poslanike o pregovorima u Briselu i perspektivama delovanja srpske države na Kosovu i Metohiji, kazao i da je sam sebi zamerio što je u jednom trenutku reagovao emocionalno i nepotrebnim uvredama odgovorio drugoj strani.

Aleksandar Vučić
Izvor: FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC

"Imamo li pravo na arogantan, osion i bahat pristup u pregovorima sa Prištinom, oni misle da ga imaju, ja mislim da ga nemamo i sebi sam zamerio što sam u jednom trenutku slušajući najteže uvrede na račun Srbije i na račun ljudi iz sistema države Srbije, ničim potkrepljene optužbe, reagovao burno i uzvratio ružnim nepotrebnim uvredama drugoj strani", kazao je Vučić.

Dodao je da je živ čovek i da ponekad emocionalno reaguje.

"Ponekada ne možete da trpite da tri sata slušate gluposti, neistine, nepoštovanje svega što je dogovoreno, neuvažavanje činjenica, nepoštovanje onoga što su sami potpisali i prihvatili, a da ne reagujete", kazao je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vučić: Srbija ne može da dozvoli žig kolektivne krivice
Aleksandar Vučić

Ne zanima me ko šta misli

20.06.2021. 12:44

Vučić: Srbija ne može da dozvoli žig kolektivne krivice

Za Srbiju je važno da ekonomski napreduje, sarađuje sa svima u regionu i pokaže Bošnjacima koliki pijetet imamo za njihove žrtve, ali i da ne dozvoli da se stavi žig kolektivne krivice na srpski narod, što bi mnogi želeli, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
12°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve