Vesti
30.05.2019. 15:13
Beta

Vučić o izjavi Grasa: Nismo obavešteni o akciji, sami smo za nju saznali

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je to što je objavio šta će se desiti na severu Kosovo, štampa predstavila kao njegovo upozorenje, ali to "ne znači da nas je neko upoznao sa situacijom ili da smo znali", već da je on sve sam otkrio.

"Upozorio sam i međunarodnu zajednicu i naše ljude da će se ovo dogoditi. Naravno da će to objaviti u štampi. Ali to ne znači da su nas sa nečim upoznali i da smo obavešteni, već da je predsednik Vučić sve otkrio", rekao je Vučić za Pink.

On je reagovao na izjavu portparola Kfora Vinćenca Grasa za Politiku da su za akciju jedinice Rosu znali svi koji su čitali novine. Vučić je rekao da je prvi put saglasan sa Grasom i istakao da niko ne može da optužuje srpsku stranu za nešto, kao i da je posle izjave porptarola KFOR sve jasno.

"Ja sam kao predsednik Republike upozorio na scenario na Kosovu, a onaj ko je trebalo da spreči, nije to uradio, zato što su se pravili da ne znaju da ovo nema nikakve suštinske veze sa korupcijom i kriminalom", rekao je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve