Vesti
15.09.2021. 15:15
Tanjug

KiM

Vučić podržao Srpsku listu i kandidata za gradonačelnika

bg-pristina.png

Kandidati za gradonačelnike na predstojećim lokalnim izborima i Srpska lista, dobili su punu podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, rekao je predsednik te liste Goran Rakić.

Rakić je posle sastanka u Predsedništvu preneo novinarima da je bilo reči o bezbednosnoj, ali i ekonomskoj situaciji na KiM.

Kaže da je bilo reči i o dijalogu i pronalaženju kompromisnog rešenja za KiM na kojem predsednik Vučić radi.

"Dobili smo čvrste garancije i uveravanja od predsednika Srbije da će nastaviti da se bori za naš narod i za dijalog. Kada dijaloga nema, onda ima problema, napada na srpsku imovinu, crkvu, Srbe”, rekao je Rakić.

On je naveo da je od predsednika zatražena dodatnamaterijalna pomoć i izrazio nadu se da će u narednih 10 dana imati još jedan sastanak sa Vučićem tim povodom.

Kako je rekao, od predsednika su dobili obećanje da će naći rešenje da finansijski pomogne Srbima na KiM, a koji nemaju redovan primanja

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Srpska lista ima novog predsednika
Severnoj Mitrovici, 20. 7. 2021.

Severna Mitrovica

20.07.2021. 18:01

Srpska lista ima novog predsednika

U sedištu Srpske liste u Severnoj Mitrovici, je održana redovna izborna skupština stranke, na kojoj je jednoglasnom odlukom, na predlog Predsedništva, za predsednika Srpske liste izabran Goran Rakić.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve