Vesti
05.02.2020. 20:31
Tanjug

VUČIĆ PRIŠTINI: Ako mislite sa ucenama - grdno ste se prevarili

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da sa Prištinom nema o čemu da se razgovara, ako budu nastupili sa ucenama, te da su se "grdno prevarili", ako u Prištini misle da mogu ucenama da pobeđuju Srbiju.

Odgovarajući na jedno od pitanja građana o čemu će da razgovara sa Prištinom, budući da je Azem Vlasi rekao da su četiri pitanja o kojima sa Beogradom nema razgovora, ato su teritorijalni integritet, granica, unutrašnje uređenje i ustavni poredak, Vučić je poručio da, ako je to tako - onda nema o čemu da se razgovara.

"Stvarno ne znam o čemu bismo razgovarali. Da pričamo o tome kakva je Vlasijeva frizura, nisam zaineteresovan, a ni Krutijevom frizurom nisam posebno fasciniran", rekao je Vučić.

Povezane vesti - Kurti: Takse će biti ukinute u zamenu za reciprocitet

On je istakao da je, ako je predlog Prištine da se ne razgovara ni o čemu suštinski, već o tome kako što brže da priznamo nezavisnost Kosova i kako da im se izvinjavamo za nešto - ta vrsta razgovora završena.

"Ali, opet se nadam da će biti razumnijih, racionalnih ljudi koji shvataju da je važno da razgovaramo i da pokušavamo da tražimo kompromis. A, ako to ne žele, ako misle da Srbiju mogu da pobeđuju ucenama - grdno su se prevarili", zaključio je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
2°C
22.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve