Vesti
17.06.2024. 11:37
Beta

Ana Brnabić tvrdi

"Dok je Zvicer na slobodi, Vučić je u smrtnoj opasnosti"

vučić, ATA
Izvor: ATAIMAGES / M.M.

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je, povodom objavljivanja navodne prepiske sa skaj telefona između osumnjičenih pripadnika narko kartela u Crnoj Gori, da "javnost nije svesna kolika opasnost preti po život (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića".

Brnabić je za televiziju Hepi rekla da opasnost za njegov život postoji jer je "Aleksandar Vučić jedina brana toj mafiji".

"Pretnja po život Aleksandra Vučića postoji dok god je Radoje Zvicer na slobodi", ocenila je Brnabić.

Ona je rekla da je Vučić "ne samo da je brana da ovom zemljom i ovim regionom zavlada organizovani kriminal i mafija, već je i garant sigurnosti".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zvicerov hitac
pištolj

Planirani atentat

30.01.2022. 06:15

Zvicerov hitac

Kriminalna organizacija na čijem je čelu crnogorski državljanin Radoje Zvicer, jedan od vođa kavačkog klana, planirala je ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je prošlog petka ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. On je u obraćanju javnosti izjavio da su pripadnici MUP-a i BIA-e, zajedno sa predstavnicima Europola i partnerskih službi "od kojih smo informaciju dobili", pokrenuli opsežnu akciju utvrđivanja identiteta svih pripadnika ove zločinačke organizacije.
Close
Vremenska prognoza
light intensity shower rain
24°C
26.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve