Vesti
20.07.2021. 20:42
R.E.

"Sve je bilo po zakonu"

Vulin o objavljivanju uznemirujućih fotografija

Aleksandar Vulin, 20. 7. 2021.
Izvor: TANJUG / JAROSLAV PAP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da je licemerno to što Draganu Ðilasu smeta objavljivanje fotografija zlodela klana Veljka Belivuka, jer su i ranije objavljivani slični snimci, i naveo primere krvavih patika Ivana Stambolića i ubijenih u akciji Sablja.

Vulin je rekao da je vlast mesecima, od dana hapšenja stalno trpela napade da je to sve laž, obračun sa navijačima Partizana i naveo da je i većina žrtava ovog klana takođe navijala za Partizan, zbog čega se, prema njegovim rečima, nameće pitanje kakav je onda to obračun sa navijačima Partizana.

Govoreći o tome da li su fotografije smele biti objavljene ili nisu, ministar Vulin je rekao da je sve urađeno po zakonu.

"Po zakonu nismo ništa od ovoga smeli objaviti do momenta kada je to predočeno okrivljenima i oštećenima, dakle porodicama. Tako smo i uradili, i tek kada se to desilo, mi smo bili po zakonu slobodni da to objavimo", rekao je Vulin gostujući na TV Pink.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Uhapšen još jedan saradnik Veljka Belivuka
zatvor

Vođa navijača

17.07.2021. 22:25

Uhapšen još jedan saradnik Veljka Belivuka

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala su uhapsili B.H. koji važi za bliskog saradnika grupe Veljka Belivuka, saznaje Tanjug.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve