Zdravlje
01.10.2022. 08:10
Promo

Karavan "Budi hrabra“

Evo gde možete da uradite besplatan ultrazvučni pregled dojki

Karcinom dojke
Izvor: Shutterstock

Tokom oktobra, koji se širom sveta obeležava kao Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke, Кompanija "Dunav osiguranje“ je i ove godine pružila podršku projektu "Budi hrabra“, kako bi zajedno sa Udruženjem "Žena uz ženu“, podizala svest o rasprostranjenosti ove bolesti i ukazala na važnost prevencije i ranog otkrivanja maligniteta.

U sklopu akcije, Кaravan opremljen ultrazvučnim aparatom i neophodnom opremom za dijagnostički pregled obići će gradove širom Srbije, kako bi omogućio ženama da obave besplatne preglede na licu mesta.

Кompanija "Dunav osiguranje“ će, prepoznajući realne potrebe i prioritete u oblasti zdravlja, ovom prilikom predstaviti svoj program zdravstvenog osiguranja i osiguranja za slučajeve obolevanja od raka Cancer protection – koji, osim finansijske, obuhvata i stručnu podršku – mogućnost pribavljanja drugog lekarskog mišljenja.

Dodatno lekarsko mišljenje, uz detaljnu nezavisnu reviziju uspostavljene dijagnoze i preporučenog načina lečenja osiguranika od strane multidisciplinarnog tima lekara odgovarajućih specijalnosti, uključuje angažovanje vodećih svetskih medicinskih centara specijalizovanih za dijagnostiku i lečenje kancera.

Upravo je ova usluga mnogo puta do sada uticala na tok lečenja, budući da mogućnost pribavljanja drugog lekarskog mišljenja u nekoj od renomiranih lekarskih ustanova može doprineti spokojnijem donošenju odluke osiguranika o procesu lečenja, uz dodatno specijalističko angažovanje i podršku u daljem procesu izlečenja.

Кaravan "Budi hrabra“ obilaziće tokom celog meseca gradove u našoj zemlji, a trasa Кaravana može se pogledati OVDE. Pregledi u gradovima se zakazuju na licu mesta, u terminu od 11:30 do 12 časova, dok će se obavljanje pregleda vršiti u periodu od 12 do 18 časova.

Sve dodatne informacije o projektu mogu se pratiti i putem društvenih mreža, gde će na kompanijskim nalozima biti objavljena aktuelna dešavanja i kretanje trase Кaravana.  

1
Izvor: Sky_photography / Dunav osiguranje promo

Više detalja u vezi sa pokrićem i uslovima dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja i programom osiguranja Cancer protection, zainteresovani mogu dobiti besplatnim pozivanjem Кontakt centra Кompanije "Dunav osiguranje“ na broj 0800 386 286 ili na veb-sajtu www.dunav.com.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Silikonski implanti povezani sa retkom vrstom karcinoma
Silikonske grudi

Novi podaci

12.09.2022. 08:10

Silikonski implanti povezani sa retkom vrstom karcinoma

Američka agencija za kontrolu hrane i lekova (FDA) upozorila je žene koje imaju implante u grudima ili razmišljaju o operaciji, da se u postoperativnim ožiljcima i okolnom tkivu mogu pojaviti retke forme karcinoma.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
09.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve