Zdravlje
12.09.2023. 16:47
Promo

Savršeni zubi

Osmeh od milion dolara uz pomoć ove metode

1
Izvor: iStockphoto / scyther5

Ortodoncija, grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnosti položaja zuba i vilice, doživljava konstantan napredak iz godine u godinu, a jedno od najnovijih dostignuća i tehnika koje privlače pažnju pacijenata i stručnjaka jeste - ispravljanje zuba na potpuno bezbolan i estetski način, uz pomoć folija.

Ispravljanje zuba uz pomoć ove metode bazira se na korišćenju individualno prilagođenih plastičnih folija, a njihova najveća prednost je što su neprimetne i udobne za nošenje tokom celog dana, za razliku od metalnih bravica na fiksnoj protezi, koje mnogima zadaju probleme.

Na tržištu našeg regiona kompanija One Smile proizvodi folije prema najsavremenijoj tehnologiji, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala, koje mogu da se koristite za jednostavnija, kozmetička pomeranja zuba, ali i za najsloženije terapije za koje je fiksna proteza do sada bila jedino rešenje. U odnosu na folije koje su u ponudi na našem tržištu, rezultati koji se postižu uz upotrebu One Smile su neuporedivi, o čemu svedoče na hiljade zadovoljnih pacijenata širom sveta.  

Još jedna prednost ove tehnike ispravljanja zuba je što ćete korake do savršenog osmeha svesti na minimum. Neophodno je da pregled zakažete u nekoj od partnerskih One Smile ordinacija širom Srbije, kada će vam stomatolog uzeti otiske i skenirati zube, zabeležiti želje i očekivanja i pripremiti neophodan plan terapije. Nakon što folije stignu u ordinaciju, dobićete neophodne informacije za njihovo korišćene, a vaše je da samo posmatrate kako osmeh iz snova o kome ste maštali iz dana u dan postaje realnost.

Put do savršenog osmeha sada je mnogo lakši uz One Smile!

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
02.10.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve