Život
06.10.2017. 13:54
R.E.

BEOGRAD DOBIJA TRI IDEA ORGANIC PRODAVNICE

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Stručno i edukovano osoblje, povoljnije cene namirnica na meru i sveži proizvodi za poneti predstavljaju ono što će ove prodavnice razlikovati od ostalih

U utorak, 10. oktobra, u 10 časova, na adresama Kralja Petra 74, Svetogorska 22 i Patrijarha Varnave 24, u Beogradu će biti otvorene tri IDEA Organic prodavnice.
Od tog dana zdravija hrana više neće biti luksuz. Potrošačima će biti ponuđeni proizvodi na meru, koji su znatno jeftiniji u odnosu na već upakovane. Pored organic hrane, u asortimanu će se naći i bogata ponuda bezglutenskih, dijetetskih, makrobiotičkih, posnih i svežih proizvoda za poneti. I sve to na jednom mestu, što će kupcima olakšati svakodnevnu nabavku.

Znamo da je stručna pomoć od izuzetnog značaja. Zato će nutricionisti Marija Dželetović, Aleksandra Sekulić i Milica Marković, biti tu da sve kupce uvedu u svet zdravije ishrane i pomognu im da odaberu namirnice koje su im potrebne.
U svakodnevnoj ponudi biće i Fresh Square asortiman za poneti. Ljubitelji zdrave hrane će u IDEA Organic prodavnicama svakog dana moći da kupe sveže sendviče, salate, ceđene sokove, sveže supe i zdrave kolače, pravljene od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, bez dodatka konzervansa, aditiva, veštačkih boja i stabilizatora.

Postoji mnogo razloga da već danas počnete da se hranite zdravije. IDEA Organic je tu da vam pomogne u tome.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
2°C
05.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve