Život
16.11.2017. 15:53
R.E.

Beograđanka, iz grada vaših IDEA

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Lepša i sa bogatijom ponudom, IDEA Beograđanka, na adresi Masarikova 5, je u sredu 15. novembra, otvorila svoja vrata u novom ruhu.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Ako je IDEA London svetska, IDEA Dorćol naša, a IDEA Organic prirodna, onda je IDEA Beograđanka pesma ovog grada.

U Beogradu postoji mnogo radnji, ali nijedna nije kao ona. Ne samo zbog pažljivo odabranog asortimana, urbanog ambijenta, ljubaznih prodavaca, nego i zbog darežljivosti. Sve do petka, 17. novembra, prvih 2.000 sugrađana koji naprave račun veći od 2.000 dinara imaće priliku da dobiju neke od vredih nagrada - doček Nove godine u Parizu za dve osobe, Wellness vikend u Sloveniji za dve osobe, novogodišnju gala večeru za dve osobe u Square Nine hotelu, iPhone mobilni telefon, i mnoge druge. Zato, požurite!

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
I to nije sve. IDEA Beograđanka je obezbedila najtraženije mesto svih vozača u našem gradu – parking. Svi koji naprave kupovinu veću od 3.000 dinara, na poklon će dobiti i 2 sata besplatnog parkiranja u javnoj garaži Parking servisa u Masarikovoj ulici.

Ne propustite priliku da već danas posetite još jednu autentičnu i urbanu IDEA prodavnicu, smeštenu u samom srcu Beograda.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
3°C
05.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve