Život
30.09.2022. 11:24
R.E.

Moda

Ćerke čuvenog Ranata Balestre u Beogradu predstavile nov brend

1
Izvor: Agencija Fabrika

U organizaciji Ambasade Italije i agencije Fabrika, u sredu uveče je u Rezidenciji italijanskog Ambasadora Luke Goria, održana modna revija novog brenda "Balestra", koji su prokrenule čerke čuvenog modnog dizajnera Renata Balestre - Federika i Fabiana, kao i unuka Bertoli Balestra.

Na reviji u Beogradu je prikazana kolekcija “Reload” za sezonu jesen/zima 22/23, a kuriozitet događaja usledio je na samom kraju kada je prikazano šest modela visoke mode koje je dizajniroa Renato Balestra lično. 

"Balestra - to je snaga, smelost i ponos. Ovo je povratak lepoti i slobodi, jer su to oduvek bili istinski pokretači Balestrine ideje o modi i stilu. Ovom novom evolucijom brend jača svoje nasleđe kroz širu viziju inkluzivnosti i osnaživanja, koja slavi kosmopolitsku prirodu našeg globalno povezanog života", rekla je u svom obraćanju nakon modne revije Federika Balestra.

"Mi menjamo, istražujemo i razvijamo nove jezike za širu zajednicu. Želimo da se angažujemo i inspirišemo novu generaciju, ponovo otkrivajući naš prepoznatljivi optimizam i glamur sa autentičnim savremenim obrtom. Balestra je kreativnost kroz generacije“, rekla je Sofia Bertoli Balestra.

Modnu kuću "Balestra" osnovao je 1959. u Rimu Renato Balestra, danas je to jedna od retkih italijanskih firmi koje još uvek održavaju snažno porodično vlasništvo na čijem čelu su sada ćerke osnivača.

Pogledajte i ko je sve došao na reviju u Beogradu: 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
03.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve