Život
08.06.2021. 14:26
Promo

Muka mnogih žena

Da li znate da od sada možete da se rešite celulita za samo dve nedelje?

Aesthetics by Cellulite
Izvor: Aesthetics by Cellulite / Promo

Zvuči neverovatno, ali u nastavku vam otkrivamo tajnu.

Nakon duge i naporne zime, koju je većina nas provela u izolaciji, čuvajući svoje i zdravlje svojih najdražih, na red su došla neka bolja vremena. Sunce je konačno u punom sjaju, život se vraća u normalu i svi jedva čekamo da odemo na bazen, more, plažu, i uživamo u palmama i koktelima. Ipak, statičan način života i uživanje u ukusnoj hrani koja možda nije idealna za našu liniju, mnoge od nas baš pred leto suočava sa problemima poput viška kilograma i celulita. Ako sada krenemo sa fizičkom aktivnošću i dijetom, teško da ćemo za kratko vreme postići neke rezultate, ali ukoliko se opredelimo za neki od tretmana koji predstavljaju poslednje čudo estetske i kozmetičke medicine, za kratko vreme možemo očekivati zapanjujuće rezultate.

Aesthetics by Cellulite
Izvor: Aesthetics by Cellulite / Promo

Ako se pitate gde možete iskusiti ove tretmane i uveriti se u njihovu delotvornost, odgovor je u Aesthetic by Cellulite expert centru. Reč je o jednom od najmodernijih centara u srcu Beograda, gde možete dobiti profesionalnu uslugu nege tela, podmlađivanja kože, mršavljenja i uklanjanja celulita. AWT Acoustic Wave Therapy predstavlja zlatni standard u estetskoj i kozmetičkoj antiaging medicini. Terapija akustičnim talasima AWT se izvodi pomoću radialnog d-actor seta, koji koristi akustične talase visoke frekvence do 5 bara, koji prodiru u estetski i funkcionalno izmenjeno tkivo u vidu visokofrekventnih pulseva. AWT se koristi za uklanjanje celulita, smanjenje obima, tretman strija, učvršćivanje kože, kao i wellness masažu i limfnu drenažu. Pored toga, EMTONE je prvi i jedini uređaj koji istovremeno isporučuje i toplotnu i mehaničku energiju kako bi eliminisao sve glavne uzroke celulita i labave kože efikasno i neinvazivno. Za one kojima su potrebne blage finese za oblikovanje tela, tu je EMBODY, jedina metoda koja pomaže klijentima da izgrade mišiće i izvajaju telo. Pored toga, EMBODY obezbeđuje prvu neinvazivnu proceduru toniranja zadnjice na svetu.

Aesthetics by Cellulite
Izvor: Aesthetics by Cellulite / Promo

I zato ne očajavajte, već zakažite svoj prvi tretman već danas i zablistajte u bikiniju već za dve nedelje. Aesthetics by Cellulite Expert centri nalaze se na Vračaru u ulici Mome Kapora 12, kao i na Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića 125d. Za sve dodatne informacije posetite www.celulitekspert.com ili Instagram profil https://www.instagram.com/cellulite_expert/?hl=sr

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
29°C
18.06.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve