Život
08.11.2023. 21:40

Iskustvo s Instagrama

Deca na venčanjima i zašto im neki kažu "NE"

venčanje
Izvor: Shutterstock

Mnogi smatraju da deci nije mesto na venčanju i često se na pozivnici upravo to definiše.

Mnogima je takva odluka surova i nepotrebna dok drugi smatraju da su ipak mladenci ti koji odlučuju. Dolazimo do ključnog pitanja: Zašto deca ne smeju da prisustvuju venčanju?

Uglavnom mnogi smatraju da im tu jednostavno nije mesto, da je to "žurka za odrasle", da deca prave nepotrebnu gužvu, ometaju mladence roditelje koji ne mogu da ih obuzdaju i slično. 

Ipak, sledeći par, očigledno nije zabranio prisustvo dece na slavlju i verujemo da su se zbog toga pokajali. Naravno, neće se svako dete ponašati nepristojno, ali mlada je sigurno zapamtila svoj dan i to ne po dobrom.

Naime, kada su mlada i mladoženja izlazili pred goste, dečak u belom odelu ih zaustavlja i vuče je blago. Ipak, prilazi žena, možda je u pitanju njegova majka, i par prolazi nesmetano dalje ka centru sale. Ali, tu nije kraj!

 

Stariji dečak se zaleteo i udara mladoženju po glavi, dok drugi verovatno slučajno gazi mladu po veu zbog čega ona ne može da ispravi glavu. Mladu vuku pozadi i uništavaju joj frizuru.

Video je osvanuo i na društvenim mrežama, a upravo komentari sa najvećim brojem sviđanja su "Evo zbog čega deca ne smeju da prisustvuju venčanju", dok su se drugi pitali gde su im roditelji i kako niko ne može da ih smiri, prenosi Republika.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Dior" zamenio Belu Hadid izraelskim modelom?!
bela hadid, 8. 11. 2023

Moda i rat

08.11.2023. 14:36

"Dior" zamenio Belu Hadid izraelskim modelom?!

Supermodel Bela Hadid je odavno poznata po svojoj glasnoj podršci Palestini i istovremenoj kritici izraelske politike. Međutim, sada je to problem.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
21.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve