Život
29.11.2021. 22:05
R.E.

Kugla ovde, kugla onde...

Gospođa Bajden okitila kuću, Belu kuću. Šta bi rekla Melanija? (FOTO)

NG
Izvor: Tanjug / AP / Evan Vucci

Tradicija nalaže da svaka prva dama Amerike, za vreme mandata svog supruga, bude zadužena za novogodišnju dekoraciju. Zato je i Džil Bajden "zasukala rukave“ i pustila mašti na volju…

Tema njene dekoracije je "Pokloni od srca“ i u skladu sa tim je odabrala ukrase koji asociraju na veru, porodicu i prijateljstvo, zahvalnost, jedinstvo i mir, pišu američki mediji.

"Dok slavimo našu prvu prazničnu sezonu u Beloj kući, inspirisani smo Amerikancima koje smo sreli širom zemlje, koji nas uvek iznova podsećaju na to da su naše razlike dragocene, a naše sličnosti beskrajne“, saopštili su gospođa i gospodin Bajden u zajedničkoj izjavi za medije.

Kutije sa poklonima, uvijene u crveni papir, nalaze se u uz ulaz u Belu kuću u istočnom krilu, a zatim se nailazi na veliku osvetljenu jelku ukrašenu zvezdanim ornamentima. To je jedna od ukupno 41 okićene jelke, a o tome kako će sve izgledati prva dama je, pišu američki mediji, počela da razmišlja još početkom leta.

Zahvalnice koje porodica Bajden dobijala tokom cele godine, takođe su se našli u vidu ukrasa na jednoj od jelki, a tu se nalaze različite fotografije, pisma, dečiji crteži…  

U trpezariji se nalaze slatkiši u obliku Bele kuće, a koštali su skoro 500 evra.

Sve u svemu, za dekoraciju je upotrebljeno oko dva kilometra ukrasnih traka, više od 300 sveća i više od 10.000 ukrasa. Takođe, na jelkama se nalazi više od 78.750 lampica, a na fasadi kuće okačeno je 25 venaca.

Pogledajte fotografije: 

Da li vam se dopada?  

Pogledajte kako je to pre tri godine uradila Melanija Tramp: 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Bajden bi još jedan mandat
Džozef Bajden 8.11.2021.

Amerika

23.11.2021. 09:29

Bajden bi još jedan mandat

Američki predsednik Džozef Bajden namerava da se kandiduje na narednim predsedničkim izborima 2024. godine, izjavila je protparolka Bele kuće Džen Psaki.
Close
Vremenska prognoza
mist
7°C
08.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve