Život
19.09.2023. 04:45
R.E.

Ruski astrolog tvrdi

Tri znaka Zodijaka koja od sredine septembra čeka velika sreća

depresija, tuga, sreća
Izvor: Shutterstock

Ruski astrolog Pavel Globa, veoma popularan u bivšim sovjetskim državama, kaže da dva znaka Zodijaka od sredine septembra pa sve do kraja jeseni, čeka neobično povoljan period.

RAK

Osim dva kritična dana za osobe rođene u znaku Raka - 18. i 24. septembar, koje će, tvrdi ruski astrolog za sajt "Progorod 43", oni lako prebrditi, do kraja meseca sledi sreća na svim životnim poljima. Emotivni rakovi mogu da se opuste i fokusiraju na ono što im je najvažnije. 

 

ŠKORPIJA

Predstavnici ovog znaka treba samo da obrate pažnju na 21. septembar. Pre svega, treba da se uzdžavaju od alkohola i da budu oprezni za volanom. Svih ostalih dana ih čeka velika sreća naročito kada je novac u pitanju. 

RIBE

Predstavnici ovog znaka treba da budu oprezni da i neo ne bi prevario. Takođe, zvezde im savetuju da ne učestvuju u sumnjivim avanturama. Ribama je sve krenuo na bolje još od 16. septembra, a ostatak meseca naročito radi za njih.  Trebalo bi samo da preuzmu inicijativu u svoje ruke i uspeh je garantovan. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Najsrećniji dani u septembru za svaki horoskopski znak
Horkosp

Koji je vaš?

01.09.2023. 02:05

Najsrećniji dani u septembru za svaki horoskopski znak

Nakon perioda retrogradnog Merkura i Venere, početak septembra donosi nove šanse i razjašnjene prethodnih nedoumica. Pogledajte koji će to dan biti ključan za vas tokom ovog meseca.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
02.10.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve