Život
25.06.2021. 22:05
R.E.

Snaga Interneta na delu

Kako je vlasnik vile na moru zažalio zbog svog bahaćenja

sunčanje, plaža, more
Izvor: Shutterstock

Kolika je snaga Interneta osetio je najgori način jedan "bahati vlasnik vile na moru", kako su ga nazvali upravo na društvenim mrežama, oni kojima se zamerio.

Naime, Splićanke koje su došle da se kupaju na plaži koja se nalazi na Drveniku Velom, ostrvu u splitskom akvatorijumu, oterao je vlasnik vile koja se tu nalazi, tvrdeći da je plaža njegova.

Incident se dogodio u sredu, a u Hrvatskoj je vest o tome odjeknula u četvrtak pošto je jedna od kupačica bila i splitska novinarka Tonka Alujević, koja je sve u vezi s ovim incidentom snimila i objavila.

Na snimku se čuje kako bahati muškarac uz psovke tera kupačice s plaže za koju tvrdi da je samo njegova, provocirajući pritom da ga slobodno mogu dati u medije.

One su ga ozbiljno shvatile i sve objavile, a brojni komentari koji su tada usledili, kao i negativne rencenije za njegovu vilu "Centovi dvori", bili su takvi da je zažalio zbog svog postupka. 

Vila koja je imala najviše ocene i vrlo dobre recenzije na internet prezentacijama, sada ima prosečnu ocenu 1.3 od maksimalnih 5.

U više recenzija vlasnik je optužen za lažno oglašavanje i okupaciju plaže.

Na portalu Booking.com, na primer, više nisu dostupne ocene i recenzije tog objekta, uz napomenu da vila više ne prima ni rezervacije, hrvatski portal Index.

"Centovi dvori" više nemaju ni Facebook stranicu, a na oglasima se više nigde ne spominje da je plaža privatna.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

U hrvatskom Jadranu uočena meduza mesečina
Meduza

Mala, ali opaka

14.06.2021. 10:53

U hrvatskom Jadranu uočena meduza mesečina

U uvali Velika Kolumbarica, na poluostrvu Kamenjak u hrvatskom Jadranu, uočena je meduza morska mesečina (Pelagia noctiluca), koja u dodiru sa ljudima ostavlja povrede slične opekotinama, koje teško zarastaju i bolne su, saopštneo je iz Udruženja Eko more Medulin, a prenosi portal Otvoreno more.
Close
Vremenska prognoza
thunderstorm with light rain
20°C
28.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve