Život
14.01.2024. 20:35
R.E.

Nije im lako

Stroga pravila kojih se pridržavaju oni koji rade za Kim Kardašijan

Kim Kardašijan
Izvor: Shutterstock

Nije lako biti „U korak sa Kardašijanima“. Rad na jednom od najpopularnijih rijalitija na svetu od zaposlenih traži da se pridržavaju strogih pravila, od kojih neka nemaju veze sa stručnošću i profesionalizmom.

Biti u krugu porodice Kardašijan nije uvek tako raskošan kao što se čini, dobrim delom zbog strogih pravila koja se moraju poštovati, a nalažu ih članovi čuvene porodice.  

Naravno da Kim Kardašijan, kao neko za koga se smatra da ima "najveću neto vrednost“ u toj kući, ima i najviše "ne, nikako“ za sve koji rade za nju.

Ovo su njena pravila:

Orman mora da izgleda besprekorno

Budući da je modna ikona kakva jeste, Kim mora da ima i orman koji je "must have“ za sve koji taj šou gledaju.

Insajderski izvori kažu da se ona presvlači nekoliko puta samo u toku jednog jutra, a zaposleni su ti koji tu garderobu donose, odnose i slažu i orman.  

"Orman Kim Kardašijan je sveta zemlja u njihovoj kući i ona želi da u svakom trenutku izgleda netaknuto“, rekao je izvor. "Čak je naterala zaposlene da ostanu jedne noći do kasno uveče i srede sve što je obukla tog dana i pobacala na pod“.

Nema druženja van posla

Ne samo što nema komentarisanja međusobnih ogovaranja članova porodice, već nema ni druženja van posla.

U jednoj epizodi iz 2017. godine, Kim i njena sestra Kortni su vodile diskusiju nakon što je asistent prve uživao u noćnom izlasku sa drugom, sa Kortni. Kim je taj odnos okarakterisala kao "neprikladan“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Moraju biti brzi i praktični

Raskošan Kardašijan način života nikoga ne čeka, a oni koji ne mogu da prate njihov tempo života ostaju bez posla. Da biste ostali asistent Kim Kardašijan morate pokazati da znate dobro šta radite i da ste u tome veoma brzi i samostalni.  

"Radila sam sve – prala veš, rezervisala putovanja… uvek sam ostajala duže u želji da se dokažem, a onda je stigla beba i ništa više nije bilo kao ranije“, ispričala je Stefani Šepard, koja je radila na rijalitiju 2017. godine.

Nema nakita u kući

Kim je bila žrtva pljačke pod pretnjom pištoljem u svojoj hotelskoj sobi u Parizu u oktobru 2016. U pljački je izgubila dva mobilna telefona i nakit vredan oko 10 miliona dolara. Od tada, Kim je postala mnogo skromnija u pokazivanju svojeg nakita i ostalih skupocenih stvari koje poseduje.

Ona retko nosi nakit, a ako i nosi, kaže da je ili pozajmljen ili lažan. Takođe, ne dozvoljava da skupi predmeti uđu u njen dom, uključujući i nakit njenih pomoćnika.

"Ne mogu da spavam ako imam nakit u sefu, ili novac, ili bilo šta u mojoj kući“, rekla je jednom prilikom Kim Kardašijan.

Multi-tasking je obavezan

Ne samo da se od pomoćnika očekuje da uče u hodu, već i rade na više zadataka odjednom.

"Prva stvar koju radim svakog jutra je da pročitam mejlove, onda razgovarama i pravim planove sa ostalim članovima tima. Ceo dan je ispunjen obavezama i to najrazličitijim“, kaže Stefani.

1
Izvor: Shutterstock

Beleške su važne

Sa tako iscrpljujućom listom zahteva, ključno je za pomoćnike Kim Kardašijan da sve zapisuju kako nešto važno ne bi zaboravili.

"Samo zapišite - nije tako teško!", glavno je pravilo.

Priznajte sve greške

Bez obzira na to koliko brzo asistent može da nauči, koliko može da uradi odjednom i koliko beleški može da zapiše, neizbežno će se na nečemu "okliznuti“.

Međutim, kada se to dogodi, najbolji način da pomoćnik ostane na poslu je da prizna da je zabrljao i da obeća da se ta greška više neće ponoviti.

Radno vreme ne postoji

Pomaganje jednoj od najvećih porodica rijaliti TV-a ikada je posao non-stop.

Viktorija Viljaroel, bivša pomoćnica Kajli Džener, rekla je da, suštinski, radi 24/7.

"Zvaće me u 2 sata ujutru sa nekim zahtevom i ja moram da se javim. Zaista nemam određeno radno vreme. To je uglavnom kad god dužnost zove."

Moraju se pridržavati kodeksa oblačenja

S obzirom da je Kim modni mogul, nije iznenađenje što očekuje i da njeni zaposleni prate tu ulogu.  U jednom podkastu Kim je otkrila da njeno osoblje ima politiku oblačenja.

"Nije kao, 'Hej, ovo je kao tvoja uniforma.' To su samo palete preporučenih boja“, pojasnila je Kim, napominjući da voli da se njeno osoblje drži prvila: „Siva, crna, mornarska, bela, krem, kaki“.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
21.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve