Život
02.05.2021. 10:00
Promo

Maj, mesec poljoprivrede

Kompanija „Dunav osiguranje“ donosi brojne popuste

Bojan Raičević , član Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje
Izvor: Aleksandar Mijatović

„Bezbrižni – od setve do žetve“

Učestale vremenske nepogode, kao posledica klimatskih promena, poslednjih godina prave velike štete poljoprivrednim gazdinstvima. Grad, poplava, suša, mraz samo su neke od nepogoda koje je teško predvideti, zbog čega osiguranje poljoprivrede predstavlja najsigurniji način da poljoprivrednici zaštite svoja dobra tokom čitave godine.  Iz Kompanije „Dunav osiguranje“ poručuju da osiguranje useva, plodova i životinja odavno nije trošak, već nužnost svih koji žele da zaštite svoju proizvodnju. 

Bojan Raičević , član Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje
Izvor: Aleksandar MijatovićBojan Raičević , član Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje

„Kao nacionalna osiguravajuća kuća, Kompanija Dunav osiguranje posebnu pažnju i ove godine poklanja osiguranju poljoprivrede i značaju koji ovaj vid finansijske zaštite ima za ekonomski prosperitet naše zemlje. U sklopu predstojeće kampanje „Maj, mesec poljoprivrede“, predviđene su posebne pogodnosti za osiguranike Dunav osiguranja koji ugovaraju osiguranje useva, plodova i životinja kako bi zaštiti svoju proizvodnju“, najavio je Bojan Raičević, član Izvršnog odbora Kompanije „Dunav“.

U susret toj akciji koje će trajati od 1. do 31. maja, Kompanija odobrava specijalne pogodnosti, i to 10% popusta na osiguranje useva, plodova i životinja, kao i 15% popusta na osiguranje useva i plodova na području AP Vojvodine ukoliko se osiguranje ugovara istovremeno kada i osiguranje od suše, kako za pravna tako i za fizička lica.

Budući da su štete koje pogađaju poljoprivrednu proizvodnju poslednjih godina veće i po obimu i po učestalosti, Kompanija „Dunav osiguranje“ je, prateći zahteve tržišta, uvela jedinstvenu uslugu namenjenu poljoprivrednicima na teritoriji Vojvodine – osiguranje od nedostatka vlažnosti zemljišta tj. suše. Uvođenjem te usluge, Kompanija „Dunav“ ima za cilj da stimuliše poljoprivrednike da više investiraju u proizvodnju useva, smanjujući pritom rizik od gubitka prihoda. Suša, kao jedan od najvećih poljoprivrednih rizika ostavlja nesagledive posledice na useve i plodove, te se uz ovakav vid zaštite rizici svode na minimum.

„Ne treba zaboraviti ni mere države, koja poljoprivrednicima koji osiguravaju svoju proizvodnju omogućava subvencionisanje premije i na taj način promoviše ovu vrstu osiguranja. Iz toga razloga, posebnu pažnju posvećujemo edukaciji i boljoj informisanosti naših poljoprivrednika, kako bismo doprineli stvaranju što boljih uslova za razvoj ekonomskog ambijenta naše zemlje“, istakao je Bojan Raičević.

Poljoprivreda
Izvor: Dunav osiguranje promo

Uz sve navedene mere, broj poljoprivrednika koji u osiguranju vide način da svoju proizvodnju zaštite od prirodnih rizika, kroz brzu naknadu štete, iz godine u godinu raste. Osiguranje poljoprivrede uz sve navedene rizike predstavlja najsigurniji način obezbeđivanja finansijske zaštite i stabilnosti poslovanja i ima veliki potencijal za razvoj na domaćem tržištu.

Više detalja o samoj ponudi zainteresovani mogu pronaći na veb-stranici www.dunav.com,  kao i besplatnim pozivanjem Kontakt centra na telefonski broj 0800 386 286.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
28.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve