Život
02.02.2024. 02:20
R.E.

Horoskop

Njima februar donosi PROMENE NA POLJU LJUBAVI

ljubav
Izvor: Shutterstock

Kad imamo snažan uticaj Plutona u našoj sredini ne možemo, a da ne osetimo želju za promenom. Bilo da želite potpuni preokret ili samo manja podešavanjea, znajte da ća već od 1. februara 2024. tri horoskopska osetiti da promene stižu, pre svega u ljubavi.

Znajte da sve sve što treba da se promeni u našim ljubavnim životima treba, pre svega, da počne od nas samih. To znači da nam je svima potrebna rabrost i odlučnost da “završimo posao”, a neki od nas imaće u vezi sa tim i pomoć zvezda.

OVAN (21. mart - 19. april)

Ono što vam se dešava od 1. februara 2024. je da ste počeli da shvatate da ljubavna veza u kojoj se nalazite nije baš onakva kakva biste želeli da bude.

Iako ste izuzetno zahvalni što imate partnera, takođe se pitate da li ste sebe, možda, malo prenaglo gurnuli u toliko zahtevnu vezu.

Dakle, dragi Ovnovi, želeli ste ovu vezu, a sada se pitate - kako da je promenite. Sviđa vam se ideja da ste u vezi, prija vam imidž srećnog partnera, ali ćete tokom februara iamte sumnje i prolazna nezadovoljstva u vezi s tim.

Ne brinite, na kraju će se sve dobro završiti i već u martu ćete biti mnogo mirniji kada je ljubav u pitanju.  

DEVICA (23. avgust - 22. septembar)

Ono što ste saznali o sebi jeste da nikada nećete biti zadovoljni svojim partnerom i da ga, istovremeno, nikada nećete ni napustiti.

Volite ovu osobu i većinu svog vremena provodite zajedno pokušavajući da shvatite da li vam se uopšte sviđa.

Ljubav postoji, ali “sviđanje” možda nije dovoljni, jer izgleda da nailazite na beskrajne probleme sa osobinama, izgledom i stavom “voljene” osobe.

Napokon se pitate i da li, možda, takva slika “druge strane” postoji i kao reakcija na vašu ličnost, postupke i ponašanja? Do bilo kog odgovora da dođete, februar će vam doneti velike promene.

Vaša partner ili ne zna kako da vam udovolji ili ne shvata i ne ume da protumači znake koje šaljete, zbog čega ćete se osećati frustrirano, a možda i ostavljeno.

Nemojte biti previse uplašeni da “zaljuljate čamac”. Promena može i da vam se dopadne.

RIBE (19. februar - 20. mart)

Možda će vam tokom februara vaš romantični partner reći nešto što će vas naljutiti. Vi volite ovu osobu, ona vas voli, ali stvari su krenule čudno i niste sigurni da vam se to sviđa.

Fenruar donosi ideju da nešto mora da se menja ili će među vama biti kraj. Konačno se osećate kao da se usuđujete da prihvatite promenu, što vam daje moć da se suočite sa svojim partnerom zbog lošeg ponašanja.

Imate dovoljno samopoštovanja da shvatite da ako se sada ne ponašaju dobro prema vama, onda će u budućnosti biti samo još gore.

Dakle, nastupite otvoreno, ukažite na ono što vam se kod partnera de dopada, ukažete na ponašanje koje vam ne prija.

Rasterajte maglu i krenite zajedno napred ka pozitivnoj promeni i boljoj budućnosti.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
21.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve