Život
05.08.2021. 15:59
R.E.

Ljubav na prvi pogled

Megan Markl: Kako je uspela da se uda za princa

Megan Markl, 5. 8. 2021.
Izvor: EPA POOL / NEIL HALL / POOL

Megan Markl je 4. avgusta napunila 40 godina, i iza sebe ima pozamašnu listu uspeha u životu, ali mnogi misle da je udaja za princa njen najveći podvig.

Ovoj dami život do sada nikada nije bio dosadan: ima zapaženu glumačku karijeru, bavila se humanitarnim radom, napisala je knjigu, rodila je dvoje dece, uzdrmala britansku kraljevsku porodicu. 

Na svoj 40. rođendan javno je saopštila kako ima jednu želju...

"Vreme je najvredniji resurs koji imamo, a na svoj četrdeseti rođendan se pitam šta bi bilo kada bi svi posvetili samo četrdeset minuta od svog dana da pomognemo nekome kome je pomoć preko potrebna?"

Megan je potom podelila zabrinutost za položaj žena i njihovu nezaposlenost, naročito u jeku pandemije korona virusa, 

"Verujem da je mentorstvo jedan od najboljih načina da se ženama da samopouzdanje kako bi se vratile na posao. Zato sam za svoj rođendan pozvala 40 prijatelja, aktivista, sportista i političara da pruže po 40 minuta mentorstve u cilju da se što više žena vrati poslu i povrati svoju finansijsku nezavisnost", izjavila je Megan u poruci.

Svaka čast Megan, odlična ideja. 

Inače, ova bivša glumica, u braku je sa princom Harijem od 19. aprila 2018, imaju dvoje dece, a veoma je zanimljivo kako su se upoznali.

Svoju priču su počeli su sastankom "na slepo" 2106. Navodno su samo nakon dva sastanka odlučili da zajedno otputuju u Bocavnu, a i njihovi prijatelji tvrde da je to bila ljubav na prvi pogled. 

Postoji i druga verzij o početku njihove ljubavi - da je princ Hari na nju "bacio oko" još dok ju je gledao na malim ekranima u popularnoj TV seriji "Suits" i da je na pitanje svojih prijatelja - ko je za njega idealna žena, govorio: Megan Markl.

Od početka veze, koju su neko vreme držali u tajnosti, Hari je bio u sukobu sa medjima i zamerao im je na načinu na koji su napadali njegovu izabranicu. Megan je predstavljala odstupanje od uobičajenog biranja životne saputnice na dvoru. Ne samo što je tamnoputa, već je i razvedena i nije iz Velike Britanije.

Kraljevska porodica u vezi sa njom se nije javno izjašnjavala, ali je Megan u intervjuima govorila da nije srećna i da, ipak, nije prihvaćena. 

Na kraju se par odselio u Ameriku, marta 2020. godine. 

Pogledajte fotografije: 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Princ Hari i Megan Markl dobili ćerku
Hari i MEgan

Simbolika u imenu bebe

06.06.2021. 18:31

Princ Hari i Megan Markl dobili ćerku

Princ Hari i Megan Markl dobili su drugo dete. Vojvotkinja od Saseksa, Megan rodila je devojčicu koja je dobila ime Lilibet Dajana Mauntbaten-Vindzor.

Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
24.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

OI 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Euro 2024

Vidi sve