Život
13.10.2021. 01:06

D&G čokoladice

Moda od koje ide voda na usta... (VIDEO)

čokolada
Izvor: Shutterstock

Dolče i Gabana su odavno svoj dizajn primenili na mnoge druge predmete koji nisu samo odevni. Dizajnirali su, na primer, posuđe i male kućne aparate, a sada i čokoladice.

Ako ste nekada imali priliku da probate italijanske "Baci Perugina" čokoladice, znate koliko su ukusne ali i izanimljive, s obzirom na to da svaki komad u sebi krije ceduljicu sa porukom...

Taj isti slatkiš postao je još lepši i zanimljiviji, postao je dodatno brendiran - čuveni dizajneri Dolče i Gabana "uzeli su stvar u svoje ruke" i napravili čokoladice sa novim ukusom, pakovanjem i naravno novim porukama. 

Osnovu čini meka "đanduja" - čokoladni namaz koji ima oko 30 odsto lešnika, dodato je malo limuna, po jedan ceo lešnik, a sve je obloženo belom čokoladom koja ima blagu notu vanile. 

Pogledajte: 

Reč je o ograničenoj seriji pod nazivom "Dolce Vita" (Sladak život), tako da ćemo verovatno teško biti u mogućnosti da ih probamo, ali ako se nekome od vas posreći neka nam javi da li su ukusnije od klasičnih "Baci Perugina" čokoladica. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nedelja mode u Milanu: Trendovi koji stižu
modna revija

Proleće 2022.

03.10.2021. 09:05

Nedelja mode u Milanu: Trendovi koji stižu

Na nedavno završenoj Nedelji mode u Milanu prikazane su kolekcije za proleće 2022, a nekoliko dominantnih trendova obeležilo je većinu modela najpoznatijih svetskih modnih kuća, kompanija i dizajnera.
Foto
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
16.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve