Život
17.03.2024. 02:00
R.E.

Zvezde kažu...

Nećete verovati da se OVI ZNACI HOROSKOPA ludački privlače

ljubav, zabava, vrteška
Izvor: Shutterstock

Znaci zodijaka koji su potpune suprotnosti - ali privlače jedni druge kao ludi. Pogledajte...

Evo suprotnih horoskopskih znakova koji se privlače kao ludi.

Ovan i Vaga

Vas dvoje biste mogli izgledati previše različiti ali možete i super da se slažete. Vaše razlike su ono što vas čini tako sjajnim parom.

Možda ste oboje malo tvrdoglavi i možete se svađati po ceo dan ali obostrani šarm čini čuda i vaš odnos diže na bolji nivo.

Postoji nešto uzbudljivo u preuzimanju rizika, a kada spojite vatreni i vazdušni znak, vaša energija pojačava ovo uzbuđenje.

Ovan, može naučiti Vagu da se s vremena na vreme opusti bez osećaja krivice ili iscrpljenosti. U međuvremenu, Vaga, možete naučiti Ovna da se bori pošteno i da bude razumniji u svojim životnim očekivanjima.

Bik i Škorpija

Oboje ste neverovatno strastveni i senzualni, što vaše partnerstvo čini bajkovitim kada su u pitanju odnosi u spavaćoj sobi.

Oba horoskopska znaka su veoma uspešna, ali svako od vas želi da pomogne onom drugom.

Bik zna kako da prebrodi čak i najteže situacije bez odustajanja, dok Škorpija zna da je potrebno mnogo pameti i odlučnosti da bi procvetali.

Ono što svakom od vas nedostaje je upravo ono što drugi znak ima, zbog čega se vaše suprotnosti privlače.

Vaši znaci su, takođe, i fizički usklađeni. 

Vaše razlike vam samo pomažu da iskoristite prednosti drugoga. Oba horoskopska znaka su super odana i otići će na kraj sveta jedno za drugo kada ste duboko zaljubljeni.

Blizanci i Strelac

Oboje imate dve različite ličnosti. Dakle, iako niko od vas ne oseća uvek istu stvar u isto vreme, vi se razumete.

Potrebna je posebna osoba da bi znala kako je biti otvoren i pričljiv jedan minut, a ćutljiv i rezervisan sledećeg. Ovo međusobno razumevanje čini vašu vezu jačom od većine jer nema sumnje zašto se bilo ko od vas ponaša drugačije naizgled niotkuda.

Vaša dva horoskopska znaka čine najbolje prijateljstvo, što je važno za očuvanje vaše veze.

Naravno, Blizanci, ponekad možete biti podmukli, dok bi Strelac radije rekao kako jeste. Može doći do neke pogrešne komunikacije. Ali oni to nadoknađuju tako što su prijatelji pre ljubavnika i koristeći svoje zajedničke interese da ostanu bliski.

Rak i Jarac

Rak i Jarac su veoma privlačni jedno drugome zahvaljujući zajedničkoj osnovi koju dele, a to je da budu veoma uspešni. 

Porodica i ljubav su im takođe važni, i obično imaju slične ideje kada su u pitanju izlasci, seks i brak.

Veća je verovatnoća da će rak biti ekstrovertan sa užurbanijim društvenim životom, dok je Jarac skloniji da bude introvertniji i kućni tip.

Biće trenutaka kada Rak želi samo da ostane kod kuće i kada Jarac želi da izađe na zabavu, dajući ovom paru zdravu dozu oba sveta.

Dok Rak može imati mnogo različitih raspoloženja u jednom danu, Jarac je smireniji i daje Raku nekoga s kim može razgovarati kada se oseća posebno neraspoloženo.

Lav i Vodolija

Lav voli da bude glavni i da preuzme komandu nad prostorijom, dok za Vodoliju važi upravo suprotno. 

A ako to ponekad ne izludi Lava, hladnoća Vodolije hoće.

Vodolija nije tip osobe koja deli ljubav sa bilo kim, dok Lav ima tendenciju da bude veoma topao i strastven.

Naravno, postoje ljudi u životu Vodolije koji vide mnogo topliju stranu, ali Vodolija ima tendenciju da je rezerviše za ljude koji će ih prihvatiti onakvima kakvi zaista jesu.

Lav ima tendenciju da previše brine o tome šta drugi misle o njima, ali sa Vodolijom u blizini, Lav može mnogo više opusti.

Devica i Ribe

Devica je možda previše rezervisana u životu, dok bi Ribe mogle biti više hodajući tornado nego osoba, ali i dalje postoji zajednička fascinacija u ovoj vezi.

Oboje mogu imati svoje strahove i brige o različitim stvarima, ali kroz šta god jedan prolazi, drugi je spreman da pomogne koliko god je to moguće. Uvek će postojati nešto što jedan znak ne može da shvati, a drugi može.

Oba znaka su neverovatno nesebična, tako da nikada ne nedostaje intimnosti između Device i Riba.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
28.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve