Život
23.03.2023. 08:05
R.E.

Zanimljivo

Numerolog kaže da je 23. 3. 2023. poseban dan

kalendar
Izvor: Shutterstock

Svi rođeni 23. u mesecu, a naročito 23. marta, mogu očekivati velike sudbinske promene. 

"Niz kodova iz ovog datuma 8-7-6 govori da će većini rođenih ovog dana prestati dosadašnja karma, opterećenja i nedaća. Svi koji nose ovaj kod mogu očekivati promene, kao i oni čiji je lični broj 8. Mnogo toga zavisi i od drugih brojeva u datumu rođenja, ali uopšteno promene će se osetiti", kaže za "Blic Ženu"  numerolog Tihomir Jovanović.

Prema njegovim rečima, od ovoga dana univerzum rođenima 23. u mesecu, a pogotovo 23. marta otvara nova životna poglavlja. Na prvom mestu pokreću im se finansije, a rame uz rame pokreće se i ljubavni život.

"Primetićete da se drugačije osećate, da počinjete neke stvari drugačijim očima da gledate. Kako dani i nedelje budu odmicali putevi će vam se sami otvarati, a ona vrata koja nisu vodila nikuda, sama će se zatvarati", kaže numerolog.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Horoskopski znaci koji vole da guraju nos u tuđa posla. Da li ste među njima?
špijuniranje

Zanimljiva astrologija

16.03.2023. 08:05

Horoskopski znaci koji vole da guraju nos u tuđa posla. Da li ste među njima?

Verovatno poznajete makar jednu osobu koja stalno voli da gura nos gde mu nije mesto. Ovakvi ljudi uglavnom manje razmišljaju o svom životu, jer ih previše interesuje šta se događa u komšijinom dvorištu. Takođe, često vole da daju savete i predloge koje im niko nije tražio.
Close
Vremenska prognoza
thunderstorm
24°C
29.05.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve