Život
04.06.2021. 17:05
Promo

Svet koji ima budućnost

Otvorena nova IDEA Organic prodavnica u Beogradu

IDEA organic
Izvor: Mercator S / Promo

U petak, 4. juna, IDEA je otvorila sedmu po redu Organic prodavnicu u Beogradu, na Savskom vencu, u ulici Kneza Miloša 50.

Koncept zelene lifestyle organic prodavnice nudi najširi izbor organskih proizvoda na jednom mestu, organskog voća i povrća, kao i širok asortiman proizvoda na meru – od koštunjavog voća, preko kakaa u zrnu, do mahunarki i zrnevlja. Na dan otvaranja, IDEA Organic je pripremila atraktivna iznenađenja i poklone za prvih 200 kupaca, sa porukom da zdravlje cele planete kreće od zdravog načina života svakog od nas. Novitet u usluzi u ovoj IDEA Organic prodavnici, je postojanje kontakt telefona za sva pitanja potrošača, tokom radnog vremena IDEA Organic, popust od 10 posto za sve trudnice, za svaku kupovinu, i popust na određene brendove samo uz Super Karticu.

IDEA organic
Izvor: Mercator S / Promo

IDEA Organic prodavnica jedan je od najvažnijih lokalnih ambasadora koji predstavlja svet koji ima budućnost. Raznolik bezglutenski program, brašna i testenine od celovitih žitarica, zdravi namazi, hladno ceđena ulja, biljna mleka, kvalitetno meso, mlečni proizvodi, zdravi slatkiši i program za dijabetičare samo su deo bogate ponude u IDEA Organic prodavnici. Još jedna karakteristika koja IDEA Organic prodavnice čini jedinstvenim je tim stručnih ljudi sastavljen od nutricionista-dijetetičara, tehnologa i drugih profesija koji su tu da potrošačima odgovore na svako pitanje u vezi sa kupovinom zdravih namirnica.

IDEA organic
Izvor: Mercator S / Promo

Radno vreme IDEA Organic prodavnice je svakog dana, od ponedeljka do subote od 7 do 22 časa, dok je nedeljom radno vreme od 10 do 18 časova.

Upoznajte jedinstveno iskustvo kupovine u IDEA Organic prodavnicama, koje vam žele srdačnu dobrodošlicu!

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
07.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve