Život
21.01.2024. 17:05
R.E.

Zvezde kažu...

Pluton u Vodoliji od 20. januara. Šta to znači

Horkosp
Izvor: Shutterstock

Daleki Pluton se vratio u Vodoliju 20. januara i ostaće tu do 1. septembra 2044. godine, sa kraćim periodima boravka i Jarcu.

Zašto je Pluton u Vodoliji značajan?

Dok Pluton, planeta rasta i evolucije, prelazi u znak Vodolije, astrolozi se pripremaju za individualne promene, kao i na promene na globalnom nivou.

To je zato što je Vodolija vazdušni znak koji se ne plaši radikalnih promena i skokova. U stvari, Vodolija pozdravlja promenu, znajući da ona vodi ka napretku. Ovo stvara moćnu kombinaciju sa Plutonom, koji upravlja transformacijom.

Astrolog Dženifer Frid naziva ovaj astrološki tranzit vremenom "smrti i ponovnog rođenja“.

"To predstavlja smrt obrazaca ega i ponovno rođenje obrazaca naše duše“, kaže ona.

Poslednji put kada je Pluton imao svoj puni ekstenzivni tranzit u Vodoliji bio to je bilo do 1777. do 1798. godine, period koji je doživeo mnoge transformacije širom sveta.

Početak Plutonovog tranzita u Vodoliji poklopio se sa američkim ratom za nezavisnost, a kraj tranzita je doneo francusku revoluciju.

Hoćemo li videti istu vrstu preokreta? Ako je tako, astrolozi savetuju da udvostručimo svoje pojedinačne obveznice.

Pogledajte kako će Pluton u Vodoliji uticati na vaš znak:

Ovan

Vaši planovi se razvijaju tako da budu u skladu sa vašim sadašnjim ja. Preporučljivo je da krenete različitim putem u narednih nekoliko godina. Ovo je od suštinskog značaja jer omogućava fleksibilnost u modifikovanju vaših ambicija i prilagođavanju trenutnom stanju stvari na ličnom i globalnom nivou.

Bik

Kako napredujete u svojoj karijeri, važno je da ostanete otvoreni za nove mogućnosti. Nemojte se plašiti da promenite fokus ili da ponovo procenite svoje ciljeve. Prihvatite fleksibilnost koja dolazi sa istraživanjem različitih puteva i verujte da će vam se prave prilike ukazati na vreme.

Blizanci

Imate jaku želju da učite i proširite svoje vidike. Shvatićete da sticanje znanja nije striktno ograničeno na učionicu. Istražujući različite filozofije i kulture kroz putovanja i istraživanje univerzuma, steći ćete bolje razumevanje sveta i sebe.

Rak

Prihvatite ovo vreme transformacije i rasta, jer ste spremni da brzo evoluirate u godinama koje su pred nama. Možda će biti potrebno da napustite svoju zonu udobnosti, ali krajnji rezultat je vredan toga. Promena je lepa stvar, jer vam daje slobodu da budete autentični svaki dan.

Lav

Prethodne traume u vezi mogu isplivati na površinu u ovom trenutku. Ipak, to je odlična prilika da se poradi na tim pitanjima i uspostavi čvrsta veza sa drugima. Da biste to postigli, neophodno je da se oslobodite prošlosti i da se trudite da izgradite zdravu dinamiku sa onima koje volite.

Devica

Budite svesni snage kolega sa kojima radite. Važno je da budete oprezni sa kolegama koji vam, možda, nisu pri srcu. Ne delite osetljive informacije sa njima. Usredsredite se na izgradnju boljih odnosa sa kolegama koji vas podržavaju i rade na postizanju vaših ciljeva.

Vaga

Izlečite svoje unutrašnje dete. Ako dozvolite sebi da se direktno nosite sa problemima iz prošlosti, osetićete se mirnije i slobodnije jer znate da ne pravite iste greške kao vaši roditelji. Možete da zabpravite stare borbe i počnete nove.

Škorpija

Renoviranje vašeg doma može povećati vrednost na tržištu, ali i vaš osećaj doma. Budite otvoreni za promene koje poboljšavaju vaš prostor i pokušajte da pratite kako one utiču na vas. Imajte na umu da su ove novine namenjene ažuriranju i modernizaciji vašeg doma.

Strelac

Često ste toliko fokusirani na to da radite svoje poslove da ignorišete ono što svi drugi pokušavaju da vam pokažu. Ovo je vreme u kojem ćete slušati njihove poruke i pokušavati da iskoristite njihov doprinos da razumete ljude na dubljem nivou, ali i sebe.

Jarac

Sada je trenutak da date prioritet organizovanju vaših finansija. Razmislite o konsultaciji sa finansijskim savetnikom za pomoć. Što više resursa izdvojite da biste bili sigurni da je sve u redu, lakše će biti izrada strategije i priprema za vašu bolju budućnost.

Vodolija

Prigrlite ovaj trenutak oslobođenja, gde svetu konačno možete otkriti svoje autentično ja. Ne ustručavajte se da podelite svoje težnje, ambicije i osobu koja želite da postanete. Ova faza ima za cilj da probudi skrivene aspekte vašeg bića i osvetli ih.

Ribe

Da biste zacelili, morate pustiti stare rane da „iskrvare“. Što se više budete otvarali ovim mračnijim aspektima svoje ličnosti, više ćete moći da se uzdignete iznad njih sa samopouzdanjem i ljubavi prema sebi.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve