Život
06.12.2023. 23:25

Ispovest

Istina je Blejka šokirala više od gubitka supruge...

preljuba, prevara, ljubomora
Izvor: Shutterstock

Kada se Moli Brodak, istaknuta spisateljica i profesorka u Atlanti, ubila 8. marta 2020. u 39. godini života, njen suprug Blejk Butler bio je šokiran.

Par se venčao 2017. godine, na vrhu planine Arabia, pola sata od njihove kuće. Bila je to intimna ceremonija: mlada i mladoženja i njihove majke. Napisali su sopstvene zavete i pročitali pesmu Czesława Milosza.

Ali ubrzo nakon njene smrti, Butler je otkrio da se njegova supruga upustila u aferu s jednim od njenih učenika samo nekoliko nedelja nakon njihovog venčanja.

Tražio je po njenom telefonu fotografije koje bi uključio u dijaprojekciju na njenoj sahrani. Tada je saznao da ga je varala s brojnim muškarcima.

Kopajući dublje, iskopao je mejlove, sa zavodljivim fotografijama, njenim studentima na raznim fakultetima na kojima je predavala.

Takođe je otkrio prepisku s pesnikom koji je navodno leteo u Tucson kako bi imao odnose sa njegovom ženom tokom odmora za pisce koji je on platio. Poslala je muškarcu novac više puta, ukupno oko 1.500 dolara.

- Kad sam saznao laži koje je skrivala, bilo mi je malo lakše. Nije da sam je izneverio. Radilo se o tome da je ona izgradila svet laži - rekao je, a prenosi Republika.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
03.03.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve