Život
12.06.2021. 06:05
R.E.

Hit na TikTok-u

Primila vakcinu i magnetizovala se?! (VIDEO)

magnet
Izvor: Shutterstock

Medicinska sestra Džoana Overholt iz Ohaja, je na sednici Zdravstvenog odbora te savezne države svedočila o "magnetskim opasnostima" vakcina protiv korona virusa.

Nekoliko dana pre ovog događaja na društvenoj mreži TikTok proširili su se video snimci ljudi koji tvrde da im je telo namagnetisano nakon primanja vakcine protiv korona virusa.

Stručnjaci iz američkog Centra za kontrolu bolesti ubrzo su potvrdili da je ova pojava skroz izmišljena i da nijedna vakcina ne sadrži sastojke koji mogu da izazovu takve nuspojave.

Međutim, izjave stručnjaka nisu bile dovoljne da zaustave ovu medicinsku sestru u nameri da izvede svojstveni performans na sastanku Zdavstvenog odbora. U neuspeloj demonstraciji, ona je pokušala da na svoj vrat zalepi ključ i metalnu ukosnicu, koji su brzo skliznuli sa njenog tela. Kada je probala da stavi ključ na grudi, on se na njenoj koži zadržao svega par sekundi, ali ne zbog magnetizma, već najverovatnije zbog sebuma ili znoja koji se luče iz naših tela i koji su dovoljno lepljivi da kratko zadrže manje predmete.

Takođe, mnogima je bilo čudno što je za primer uzela ključ od mesinga, s obzirom na to da taj materijal ne reaguje na magnete.

Nakon ove propale demonstracije medicinske sestre, na podijum je stala doktorka Šeri Tenpeni, koja je pokušala da odbrani Overholtovu, govoreći o tome da se "već dugo sumnja u to da postoji veza između sastava vakcina i 5G tornjeva“. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Primila šest doza Fajzera
Vakcinacija

Preživela je

10.05.2021. 13:39

Primila šest doza Fajzera

Jednoj devojci u Italiji greškom je prilikom vakcinacije ubrizgano šest, umesto jedne doze leka Fajzer, a posle preventivnog boravka u bolnici puštena je kući, piše list “La Nacione”.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
38°C
19.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve