Život
11.05.2021. 17:23
R.E.

Kupac nepoznat

Prodat Ronaldov dres

424073-cristiano-ronaldo-wallpapers-free.jpg

Potpisani dres Kristijana Ronalda prodat je za 1,3 miliona dinara na aukciji za pomoć osmomesečnom Gavrilu Đurđeviću, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Kako je saopštila kompanija Mozart, koja je uspela da dođe do Ronalda i pozove ga da se priključi akciji, kupac dresa je želeo da ostane anoniman, ali je otkrila da je reč o kolekcionaru i uličnom umetniku.

Na aukcijskoj prodaji je i dres fudbalera Mesija, a očekuje se da bude prodat u četvrtak 13. maja.

Kompanija Mozart spojila je Mesija i Ronalda zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faliiju Ramadaniju i u saradnji sa organizacijom "Zajedno za život", Možart je stavio njihove potpisane dresove na humanitarnu licitaciju, kako bi se prikupila sredstva za lečenje.

Za lečenje malog Gavrila potrebno je još nešto manje od milion evra, a licitacije su se samo nizale - srpski reprezentacivac Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, njegov saigrač Aleksandar Mitrović takođe dres Srbije…
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Mesi: "Para Gavrilo"
Lionel Mesi

Bravo!

10.05.2021. 16:48

Mesi: "Para Gavrilo"

Posle Kristijana Ronalda i argetinski fudbaler Lionel Mesi poslao je potpisan dres Barselone za humanitarnu licitaciju, kako bi se prikupila sredstva za lečenje osmomesečnog Gavrila Đurđevića, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
13.06.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve