Život
10.01.2018. 15:07
R.E / travelmag.com

PUTOVANJA: Najbolji hosteli u Lisabonu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ako razmišljate da posetite ovaj magični grad, a niste se još odlučili za smeštaj, mi vam predstavljamo najbolje hostele, koje ovaj grad nudi.

We Love F Tourist

Mada nikome nije jasno čemu služi slovo F u nazivu (bolje i da ne znamo), ovaj hostel nudi sve, zbog čega se smatra jednim od najpopularnijih u Lisabonu. Doručak je uključen u cenu, ima predivan pogled. Osoblje je veoma ljubazno. Nema greške sa ovim mestom.

Yes Lisbon Hostel

Smešten u istorijskom delu grada, idealan je za one, kojima je kultura prioritet na putovanju. Alfama je blizu, kao i sve bitnije ulice do kojih je lako stići peške. Doručak se ovde plaća uz sitnu nadoknadu.

Alfama Patio Hostel 

Alfama Patio hostel karakteriše dobra cena. Samo ime govori da se nalazi u jednom od najlepših delova grada. U svom sklopu ima baštu, kao i roštilj na vrhu. Što gostima omogućava da se dobro provode i uživaju u lokalnim specijalitetima sa osobljem.

GoodMorning Hostel

Ovaj hostel je na sjajno lokaciji, popularnoj po tome što je okružena ranim barovima i restoranima. Hostel je poznat po jako kvalitetnom doručku, koji prvo što je besplatan, drugo velika količina svežeg voća je uključena. Kao i sveži vafl i još mnogo toga.

Surf in Chiado 

Hostel ima izuzetnu stvar, što su sve sobe privatne. Smešten je na samom obodu, dela grada koji se zove Bario Alto. Kvart poznat po neverovatnom broju klubova, barova i turista. Hostel je izuzetno čist, ima takođe fantastičnu konkeciju tramvajem sa svim delovima grada. Što omogućava, kretanje bez problema.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
12°C
21.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve