Život
23.11.2022. 22:45
Beta

Beograd

Sajam od kojeg ide voda na usta...

Ajvar
Izvor: Shutterstock

Na Beogradskom sajmu se od 24. do 27. novembra održava 16. Sajam etno hrane i pića, smotra proizvoda i proizvođača tradicionalnih prehrambenih proizvoda iz Srbije i jugoistočne Evrope.

U Hali 3 Beogradskog sajma predstaviće se više od 300 proizvođača tradicionalnih prehrambenih proizvoda, pretežno ručno rađenih, po tradicionalnoj recepturi, najčešće od organskih sirovina, ali i novi proizvodi nastali na tradiciji i mašti proizvođača, najavili su organizatori.

Kako je istaknuto, cilj ove sajamske manifestacije je da promoviše tradicionalne prehrambene proizvode i da pomogne u unapređenju prezentacije prodaje i zaštite geografskog porekla i receptura.

Sajam ima i poslovni karakter, jer je prilika i za distributere, dobavljače hotela i trgovinskih lanaca, vlasnike restorana, trgovinske radnje ili šefove kuhinja, profesionalne gastronome, kupce iz inostranstva.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Hrana koja šteti vašem mozgu
mozak, hrana

Saveti

22.07.2022. 16:05

Hrana koja šteti vašem mozgu

Jako je važno obratiti pažnju na ishranu jer naš izbor hrane može uticati na opšte zdravlje organizma, a posebno na moždanu aktivnost. Neke namirnice imaju negativne efekte na mozak, pamćenje i raspoloženje i povećavajući rizik od demencije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
09.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve