Život
05.10.2021. 00:40
R.E.

Snouden o padu Facebooka

Snouden: Internet divovi su oflajn i neka se više ne vraćaju

Edvard Snouden, 5. 10. 2021.
Izvor: TT NEWS AGENCY / Erik Simander/TT

Edvard Snouden, američki uzbunjivač i bivši obaveštajac koji je zbog obelodanjivanja tajnih špijunskih programa prebegao u Rusiju, oglasio se povodom pada Facebooka, Instagrama i Whatsappa, ocenivši da je na jedan dan, svet postao zdravije mesto.

"To štoFacebook, Instagram i Vhatsapp padaju u isto vreme svakako se čini kao lako razumljiv i popularan primer zašto razbijanje određenog monopola na najmanje tri dela možda nije loša ideja", ocenio je Snouden na Twitteru.

U jednoj od niza poruka koje je objavio na ovoj društvenoj mreži, Snouden je napisao da pad Whatsappa podsetnik 'da bi ljudi trebalo da koriste neprofitnu, privatniju alternativu, kao što je Signal'.

Snouden je čak napisao i da su "internet divovi danas oflajn i da se više ne vraćaju"

"Šta će se dogoditi sutra?", upitao je on, a pod odgovore stavio: "Osvanuće zlatno doba" i "Kolaps: Večeramo sa pacovima".

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Facebook, Instagram, Whatsapp: Šta se to dešava i koliko je ozbiljno
Mreže

Pale popularne mreže

04.10.2021. 23:42

Facebook, Instagram, Whatsapp: Šta se to dešava i koliko je ozbiljno

Najpopularnije aplikacije Instagram, Facebook i Whatsapp ne funkcionišu već satima, i to u celom svetu, ne samo u Srbiji. Prilikom pokušaja ulaska na neku od tih aplikacija pojavljuje se obaveštenje da stranica ne može da se otovri. "Šuška se" da je sve hakovano!
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
05.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve