Život
22.02.2024. 02:10
R.E.

Horoskop

Šta o vama govori vaš podznak

horoskop, zodijak
Izvor: Shutterstock

Podznak ili ascedent, se izračunava na osnovu mesta i vremena rođenja, a određuje najčšće naš izgled, kako se odnosimo prema drugim ljudima i kakav utisak ostavljamo na prvi pogled. Takođe, može uticati i na emotivni život, na izbor partnera.

Da li znate šta ste u podznaku? To se izračunava lako i brzo zahvaljujući mnogobrojnim sajtovima koji nude tu uslugu. Važno je da znate tačno vreme kada ste rođeni, kao i mesto.

Podznak Ovan

Osobe koje reaguju "na prvu loptu“, spontane, pravdoljubive. Dobro se slažu sa Lavom, Vagom i Strelcem.

Podznak Bik

Nežne duše ali i svojeglave. Dobri govornici, privalčnog izgleda, vole da budu glavni u društvu. Dobro se slažu sa Devicom, Škorpijom i Jarcem.

Podznak Blizanci

Pričljive osobe, inteligentne, znatiželjne, maštovite. Dugo ostaju mladoliki, ali i detinjastog duha. Dobro se slažu sa Vagom, Vodolijom i Strelcem.

Podznak Rak

Ove osobe lako menjaju raspoloženje, nežne su i vole da pomažu drugima. Porodica im je na prvom mestu. Dobro se slažu sa Škorpijom, Jarcem i Ribama.

Podznak Lav

Vole da budu u centru pažnje, odani su, umiljati i vedrog duha. Privlačnog izgleda, dugo ostaju mladoliki. Dobro se slažu sa Ovnom, Vodolijom i Strelcem.

Podznak Devica

Osetljive osobe, imaju izražen osećaj empatije, ne umeju da štede sebe. Snalažljivi i inteligentni. Dobro se slažu sa Bikom, Jarcem i Ribama.

Podznak Vaga

Veoma šarmantne osobe koje vole da pomažu drugima. Umetničke duše, ne vole samoću. Inteligentni i snalažljivi. Dobro se slažu sa Blizancima, Vodolijom i Ovnom.

Podznak Škorpija

Emotivne osobe koje uopšte tako ne deluju. Vole mistiku i tajnovitost, ali su zapravo veoma praktični. Oštroumne i snalažljive, privlačnog izgleda. Dobro se slažu sa Rakom, Bikom i Ribama.

Podznak Strelac

Vedrog duha, znatiželjni, druželjubivi, vole da putuju. Ne drži ih mesto i dosada je njihov najveći neprijatelj. Dobro se slažu sa Ovnom, Bliznacem i Lavom.

Podznak Jarac

Odgovorne osobe, vole da rade, na njih je lako osloniti se. Lako stiču novac. Uporni ali i tvrdoglavi. Dobro se slažu sa sa Rakom, Devicom, Bikom.

Podznak Vodolija

Veoma inteligentne osobe, snalažljive. Vole komfor i blagostanje, često su veoma privlačne spoljašnjosti. Druželjubive osobe, harizmatične. Dobro se slažu sa Blizancima, Lavom i Vagom.

Podznak Ribe

Emotivne osobe, sanjari, umetničke duše. Puni su razumevanja za ljude oko sebe, ali se zato često osećaju kao da njih niko ne razume. Dobro se slažu sa Rakom, Devicom, Škorpijom.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
15.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve