Život
14.10.2019. 09:42
Promo

USPEŠNA PROMOCIJA I ŽREB ZA - Roda Juniorsku, Triglav Kadetsku i Triglav Žensku kadetska ligu Srbije

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Na svečanom događaju koji je danas na beogradskom Trgu republike organizovao Košarkaški savez Srbije, a uz podršku sponzora Triglava i Rode, održana je promocija Roda Juniorske lige Srbije, Triglav Kadetske lige Srbije i Triglav Ženske kadetske lige Srbije, kao i žrebanje takmičarskih brojeva za sezonu 2019-2020. Promoter žreba i specijalni gost bila je naša trofejna košarkaška reprezentativka Sonja Petrović, a društvo su joj pravile mlade reprezentativke Srbije Ivana Katanić iz Crvene zvezde i Tijana Jelić iz Radivoja Koraća.

U fantastičnom košarkaškom ambijentu, pred nekoliko stotina građana, mladim košarkašima, košarkašicama i njihovim trenerima prvo se obratila Jelena Krstić ispred Triglav osiguranja Beograd.

"Pre četiri godine započeta je saradnja Triglav grupe sa Košarkaškim savezom Srbije. Iste godine postali smo ponosni sponzori i kadetske lige Srbije. Partnerski odnos je prerastao u prijateljstvo dve kuće, a Triglav Osiguranje je nastavilo da podržava košarkaše, od seniora do kadeta, i da ih bodri u pohodima na sva evropska i svetska prvenstva. Izuzetno nam zadovoljstvo što smo i danas ovde da vam poželimo mnogo sreće u novoj takmičarskoj godini, da se zahvalimo na prilici da rastemo sa vama i
radujemo se vašim pobedama", rekla je Jelena Krstić.

Prisutne je pozdravila Nataša Pavlović, izvršna direktorka marketinga u kompaniji Merkator-S, u čijem sastavu se nalaze i Roda marketi.

"Verujem da se među ovim mladim spotistima nalaze budući reprezentativci naše zemlje i velika imena svetske košarke. Zato nam je zadovoljstvo što ćemo i petu godinu zaredom biti podrška u razvoju juniorske i kadetske lige Srbije. Zajedno sa Triglav osiguranjem, za sve igrače u ovim takmičenjima obezbedićemo nove garniture dresova i osiguranje u slučaju sportskih povreda. Svim košarkašima juniorske i kadetske lige Srbije želimo mnogo sportske sreće u takmičenju koje je pred njima i da uživaju u
košarci", istakla je Nataša Pavlović.

Ispred Košarkaškog saveza Srbije, govorio je potpredsednik za takmičenja Dušan Projović.

"Čast mi je i zadovoljstvo što sam danas ovde sa vama. Košarkaški savez dosta ulaže u ova takmičenja i ona su nam prioritet. Naravno, veliku zahvalnost dugujemo i našim sponzorima i prijateljima, bez kojih ne bismo imali ovako visok nivo takmičenja. Takođe želim da se zahvalim dragoj koleginici potpredsedniku za žensku košaku Ani Joković koja je uvek tu da podrži posebno žensku košarku... Želim i da pozdravimo mlade reprezentativke koje su osvajale medalje u dresu Srbije, a posebno da se zahvalim našoj Sonji Petrović, koja je i promoter današnje ceremonije. Na meni je jedan lak zadatak a to je da samo nastavim kontinuitet onoga što su pre mene napravili i uspostavili, a na vama je velika odgovornost da dostignete nivo vaših prethodnika i da na svim takmičenjima osvajate medalje. Molim vas uvek imajte na umu da predstavljate svoj grad, svoj klub, da predstavljate košarku, znam da ste idoli u vašim sredinama i tako treba da ostane... Želim vam uspešnu takmičarsku sezonu!"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
foto: Nebojsa Parausic

Na opšte zadovoljstvo, kadetkinjama, kadetima i juniorima se obratila i reprezentativka Srbije Sonja Petrović.

"Mnogo mi je drago što sam u prilici da budem danas ovde sa vama i da budem deo ovog događaja. Smatram da su ovakva akcija Košarkaškog saveza i podrška koje pružaju Roda i Triglav možda i najznačajniji, jer ste vi osnov naših budućih uspeha i onoga što, na kraju, jednog dana može da postigne seniorska reprezentacija. Verujem da veću vama ima naših dostojnih naslednica i naslednika, tako da je jedino što vam želim da imate jako uspešnu sezonu i uživate u košarci. Nikad ne zaboravite zbog čega ste počeli da trenirate, a to je nadam se ljubav prema ovom sportu. I neka najbolji pobedi, srećno!", poručila je Sonja Petrović.

Kao ponosni sponzori Juniorske, Kadetske i Ženske kadetske lige Srbije, Roda i Triglav su, zajedničkim snagama, i ove godine obezbedili svim klubovima ove tri lige garniture dresova u kojima će se takmičiti tokom sezone, kao i osiguranje od povreda za sve mlade košarkašice i košarkaše.

PAROVI 1. KOLA RODA JUNIORSKE LIGE SRBIJE

19. oktobar 2019:

PAROVI 1. KOLA TRIGLAV KADETSKE LIGE SRBIJE

PAROVI 1. KOLA TRIGLAV ŽENSKE KADETSKE LIGE SRBIJE

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
28°C
23.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve