Život
22.09.2023. 07:05
R.E./ YourTango

Da li ste jedna od njih?

Zbog čega žene vole "loše" momke

muškarac
Izvor: Shutterstock

Mnogim ženama atraktivni su “loši” muškarci. Neke od njih imaju tendeciju da se zaljube u muškarca koji je na lošem glasu. Zbog čega se to dešava?

Neretko se dešava da neki atraktivni negativac iz filma ili serije pokupi simpatije mnogih žena. Međutim,  zbog čega žene i u realnom životu žele ovakve muškarce?

Žene vole izazove

U nekim aspektima se žene i muškarci ne razlikuju mnogo, pogotovo kada je u pitanju neki dobar izazov. U ljudskoj prirodi je da uvek želimo ono što ne možemo da imamo. “Loš” muškarac upravo to i predstavlja – nešto nedostižno, što predstavlja izazov.

Žene žele da se osećaju posebno

Možda ništa ne čini da se žena oseća posebnije nego kada je samo ona ta osoba koja je sposobna da “đavola” pretvori u “anđela”. Kada se muškarac promeni zbog žene, to je čini neverovatno posebnom, piše "YourTango".

Vole da pomažu "lošem" momku

Baš kao što muškarci vole da pomažu devojci u nevolji, neke žene vole da pomažu lošim momcima. Oni veruju da ih mogu promeniti na bolje. Žena neće prestati da radi na ovoj promeni, iako sve radi samo na svoju štetu.

 

 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ljubav: Sedam razloga zašto pametni muškarci biraju "glupo“
ljubav, udvaranje, prevara

Saveti

17.09.2023. 19:20

Ljubav: Sedam razloga zašto pametni muškarci biraju "glupo“

Emocionalno zreo muškarac zna kada treba da ode. Nažalost, mnogi to shvate na najbolniji način. Surova istina je da neki muškarci biraju žene vodeći se svojim najnižim instinktima, a često ono što im je najprivlačnije je "Venerina muholovka“ spremna da ga proždere celog.
Close
Vremenska prognoza
mist
1°C
09.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve